جری لوئیس با نازک‌نارنجی به تلویزیون می‌آید

در تعطیلات آخر هفته، شبکه‌های مختلف سیما چند فیلم سینمایی و تلویزیونی مختلف پخش خواهند کرد. نمایش فیلمی از جری لوئیس، بازیگر مطرح سینمای کمدی در سال‌های گذشته، شاید برای آنها که به دنبال دیدن آثار طنز هستند خالی از لطف نباشد. اسم فیلم نازک‌نارنجی است و آن را دان مک گوایر کارگردانی کرده است. طبق معمول جری لوئیس نقش اول فیلم را به عهده دارد. این ستاره نقش‌های کمدی در فیلم‌های یاد و مرد خانم‌ها، پیغام‌رسان، پروفسور دیوانه، سلطان کمدی و... ایفای نقش کرده و برای مخاطبان جهان و بخصوص مخاطبان ایرانی نامی آشناست. نازک‌نارنجی قرار است فردا ساعت 30‌/‌20 از شبکه 4 سیما پخش شود. بجز این فیلم شبکه‌های مختلف سیما فیلم‌های عطش، زنگار، راه‌حل نهایی، یک روز از زندگی، خوش آمدید، گاهی به آسمان نگاه کن، فیبی در سرزمین عجایب و رقیب را پخش خواهند کرد.
کد خبر: ۳۴۹۵۹۹

شبکه یک

عطش ـ امروز ساعت 45‌/‌14

زنگار ـ فردا ساعت 16

به گزارش روابط عمومی سیما، فیلم تلویزیونی «عطش» به کارگردانی مجید تربتی‌فرد و با بازی امیرحسین مدرس، سیما مطلبی و محمد عیوضی، امروز ساعت 45/14 از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

کارمند بانکی در اثر یک اشتباه مبلغی را به حساب یک مشتری واریز می‌کند و به دنبال بازگرداندن پول به بانک، مجبور به مسافرت به شهرستان می‌شود. وقتی به شهرستان می‌‌رسد شخصی که پول اشتباهی به‌‌حسابش واریز شد، قبول نمی‌کند که پول را بازگرداند. این موضوع اکبر، رئیس و معاون بانک را درگیر ماجراهای متعددی می‌کند. از سویی همسر اکبر در پی اتفاقی خاص که برای کودک خردسالشان رخ می‌دهد به بیمارستان می‌رود و ماندن شب تا صبح در بیمارستان باعث تداعی وقایعی از کربلا برای او می‌شود.

فیلم تلویزیونی «عطش» ازتولیدات سال 1386 گروه فیلم‌های تلویزیونی شبکه یک است.

همچنین این شبکه فیلم تلویزیونی «زنگار» به کارگردانی عباس احمدی‌مطلق و تهیه‌کنندگی منوچهر محمدی را فردا ساعت 16 پخش می‌کند.

داستان فیلم تلویزیونی «زنگار» در مورد ناصر کرامت، مرد متولی است که به یک گرمخانه می‌‌رود و تقاضای یک جای خواب می‌کند. مدیر گرمخانه که متوجه این موضوع می‌شود از او توضیح می‌خواهد، اما ناصر توضیحی نمی‌دهد و بالاخره در آنجا ساکن می‌شود. در آنجا او با افراد مختلفی آشنا می‌شود که هریک مشکلی دارند، اما او با مردی به نام رحمان احساس نزدیکی بیشتری می‌‌کند. یک شب او که برای صحبت با موبایلش از خوابگاه خارج شده متوجه می‌شود که رحمان در حمام خودکشی کرده است.

پرویز پورحسینی، همایون ارشادی، شیوا ابراهیمی، کامران فیوضات و فرامرز روشنایی در فیلم تلویزیونی «زنگار» محصول مرکز سیمافیلم بازی کرده‌اند.

شبکه 2

راه‌حل نهایی ـ امشب ساعت 30‌/‌23

یک روز زندگی ـ فردا ساعت 30‌/‌17

فیلم سینمایی «راه‌حل نهایی» به کارگردانی شینجی هیکیوچی هم امشب ساعت 30/23 از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

بعد از تغییرات در لایه‌های زمین و سطح دریا دانشمندان به این نتیجه می‌رسند که بزودی کل جزیره ژاپن غرق خواهد شد. در یک زمین‌لرزه نسبتا بزرگ دختر جوانی به نام ریکو جان مردی به نام انودورا و دختر کوچکی به نام میساکی را نجات می‌دهد. بعد از مدتی ریکو به دیدن انودورا در محل کارش که یک مرکز تحقیقات زیر‌دریایی است، رفته و از او می‌خواهد که به دیدن میساکی برود.

تسیوشی کوسوناگی در فیلم سینمایی«راه‌‌حل نهایی» محصول‌‌ سال 2006 ژاپن بازی کرده ‌است.

فیلم سینمایی «یک روز از زندگی» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی جین مرکییر هم ساعت 30/17 فردا از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

داستان فیلم روایت‌کننده برخی ماجراهای تلخ و شیرینی است که در یک آسایشگاه سالمندان و در خلال روابط بین ساکنان آنجا اتفاق می‌‌افتد. «مارگارت» زنی است که تصمیم دارد بزودی به کشور پرتغال رفته و در آنجا به همراه خواهرش زندگی کند. «رُزا» نیز زن دیگری است که با وجود سن زیادش بسیار باانرژی و سرزنده است. «ویل» مردی است که از بودنش در آسایشگاه راضی نیست و معتقد است اینجا بودن به نوعی به معنای ‌بی‌‌مصرفی و ازکارافتادگی است. از سوی دیگر ویل با وجود این‌که سنی از او گذشته، در مواردی که در خارج آسایشگاه کسی به او بی‌‌احترامی کرده یا او را مورد اذیت قرار دهد، با او درگیر شده و به دفاع از خود می‌‌پردازد.

فیلم سینمایی «یک روز از زندگی» با بازی ریچارد بول، باربارا کالینتین و ورنون چپمن محصول سال 2000 کاناداست.

شبکه 3

خوش آمدید ـ فردا ساعت 30‌/‌11

شبکه 3 سیما هم فیلم سینمایی «خوش آمدید» به کارگردانی انیس بزمی را امروز ساعت 30/11پخش می‌کند.

دکتر کونگو بنا به وصیت خواهرش قول داده تا برای خواهرزاده‌اش راجیو یک همسر از خانواده محترمی برگزیند. در یک حادثه آتش‌سوزی راجیو دختری به نام کاترنیا کایف را نجات می‌دهد و پس از مدتی تصمیم می‌گیرد با وی ازدواج کند اما غافل از این‌که شخصی به نام اودی که یکی از خلافکاران بمبئی است، برادر دختر است. این مساله از سوی دکتر کونگو مانعی برای ازدواج آن دو است ولی طی حوادث کمدی و خنده‌دار در طول فیلم، آنها سرانجام با هم ازدواج می‌کنند.

پرش راول، اکشای کومار، نانا پاتکار و انیل کاپور درفیلم سینمایی «خوش آمدید» محصول سال 2007 هند به ایفای نقش پرداختند.

شبکه 4

گاهی به آسمان نگاه کن ـ امروز ساعت 11

فیبی در سرزمین عجایب ـ فردا ساعت 30‌/‌8

نازک‌نارنجی ـ فردا ساعت 30‌/‌20

فیلم تلویزیونی «گاهی به آسمان نگاه کن» به کارگردانی کمال تبریزی امروز ساعت 11 ازشبکه 4 سیما پخش می‌شود.

هاتف روحی است که از زندگی و زمان مرگ آدم‌ها خبر دارد. او در مقطعی از آسمان به زمین می‌آید تا این بار با رفتن به آسایشگاهی که جانبازان جنگ در آن سکونت دارند، به زندگی و سرنوشت آنها بپردازد. بهمن، یکی از ساکنان آسایشگاه که جانباز و مبتلا به سرطان است، نوشتن آخرین کتابش را تمام کرده، اما برای چاپ آن با مشکل روبه‌رو است.

رضا کیانیان، آتیلا پسیانی و حمید امجد در فیلم تلویزیونی «گاهی به آسمان نگاه کن» بازی کرده‌اند.

همچنین فردا ساعت 30/8 فیلم سینمایی «فیبی در سرزمین عجایب» از این شبکه پخش می‌شود.

داستان فیلم «فیبی درسرزمین عجایب» درباره فیبی لیخته، دختربچه‌ای خیالپرداز است که این خصیصه‌اش توسط والدینش به درستی درک نمی‌شود. فیبی همیشه هنگام فرورفتن در عالم خیال، خود را آلیس در سرزمین عجایب فرض می‌کند و با ملکه سرخپوش این داستان همراه می‌شود. والدین فیبی که برای او نگران هستند، او را به طورمرتب پیش روانپزشکی به نام دکتر مایلز می‌برند اما دکتر هم بعد ازچندی با ویژگی چاق بودنش به رنگ خیالات فیبی درمی‌آید.

یلیسیتی هافمن، پاتریشیا کلارکستون و‌الی فانینگ درفیلم سینمایی «فیبی در سرزمین عجایب» به کارگردانی دانیل بارنز محصول سال 2008 آمریکا بازی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «نازک نارنجی» به کارگردانی دان مک گوایر هم فردا ساعت 30/20 درقالب برنامه «سینما 4» از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

جری لوئیس، جوان بی دست و پایی است که در میان اوباش همیشه نفر آخر است، او وارد نیروی پلیس می‌شود و دردسرهای فراوانی می‌آفریند. او در ابتدای کار دوران سختی را پشت سرمی‌گذارد؛ اما بالاخره با هر مشقتی هست این دوره را پشت سر می‌گذارد. جری روز اول کارش و بر اثر یک تصادف به یک مجرم فراری شلیک می‌کند. بالاخره او می‌تواند خود را تبرئه و به عنوان پلیس کارش را شروع کند.

شبکه تهران

رقیب ـ فردا ساعت 15/14

فیلم سینمایی «رقیب » به کارگردانی جسی پرتز هم فردا 15/14 از شبکه تهران پخش می‌شود.

داستان فیلم درباره تام است که بتازگی بچه‌دار شده است، او به دلیل حمایت از یکی از دوستش از آشپزخانه‌ای که در آن کار می‌کند، اخراج می‌‌شود. بنابراین همراه همسرش راهی محل سکونت پدرزنش می‌شود‌ تا بتواند در شرکتی که او کار می‌کند استخدام شود.

زاچ براف، آماندا پیت، جیسون بیتمن و چارلز گرودین در فیلم سینمایی «رقیب» محصول سال 2006 کشورهای آمریکا و کانادا در ژانر کمدی، درام و خانوادگی بازی کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها