ترشی‌ها باید در ظروف شیشه‌ای نگهداری شوند و قرار دادن آنها در ظروف فلزی به علت واکنش بین ماده اسیدی سرکه و ظرف باعث ایجاد مواد مضر و خطرناک برای بدن می‌شود. استاد دانشکده صنایع غذایی دانشگاه تهران در گفتگو با فارس افزود: تمام مواد غذایی به دلیل داشتن آب و مواد مغذی محیط مناسبی برای رشد ارگانیسم‌ها هستند و وجود میکروارگانیسم‌ها نیز موجب فساد مواد غذایی می‌شود.
کد خبر: ۳۴۹۵۹۰

مرتضی مشایخ تاکید کرد: از آنجا که برخی از میوه‌ها و سبزی‌ها روی یکدیگر اثر گذاشته و موجب فساد زود هنگام غذا می‌شوند بنابراین باید انواع سبزی و میوه را جداگانه در یخچال نگهداری کرد.

به گفته مشایخ، اگر سیب خوراکی در کنار سایر میوه‌ها نگهداری شود بر اثر تنفسی که دارد بر سایر میوه‌ها اثر گذاشته و موجب فاسد شدن سریع‌تر آنها می‌شود.

این متخصص تغذیه در خصوص شیوه نگهداری گوشت نیز توصیه کرد: برای منجمد کردن گوشت باید آن را به قطعه‌های کوچک تقسیم کرد تا زود منجمد شود و هنگام استفاده از گوشت منجمد نیز باید آبی که از گوشت خارج می‌شود را مورد استفاده قرار داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها