سایه خبر

موتلفه‌ هم دیدار سفیر انگلیس را نپذیرفت

حزب موتلفه اسلامی هم درخواست ملاقات سایمون گس سفیر انگلیس در ایران را رد کرد.به گزارش ایسنا، معاون امور بین‌الملل حزب موتلفه اسلامی در نامه‌ای به وزارت امور خارجه در بیان علت رد درخواست ملاقات سایمون گس، سفیر انگلیس در ایران از سوی حزب موتلفه اسلامی، عنوان کرد: باتوجه به مواضع خصمانه کشور انگلیس علیه ملت ایران در حوادث پس از انتخابات بویژه مواضع اخیر سفیر انگلیس علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتباط آن سفارت با عناصر فتنه‌گر سال گذشته از پاسخ به این درخواست ملاقات معذوریم.پیش از این آیت‌الله سید احمد خاتمی امام‌جمعه موقت تهران، فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی و آیت‌الله محمد یزدی، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درخواست ملاقات سفیر انگلیس را رد کرده بودند.
کد خبر: ۳۴۹۱۲۵

سفر هیات دیپلماتیک ترک به واشنگتن برای گفتگو درباره ایران

هیاتی از وزارت خارجه ترکیه برای انجام مذاکرات درباره موضوع هسته‌ای و تحریم‌های یکجانبه علیه ایران به آمریکا سفر کرد.

به گزارش ایسنا، روزنامه حریت چاپ ترکیه در این باره نوشت: فریدون سینیر اوغلو از وزارت خارجه ترکیه همراه هیاتی به واشنگتن برای مذاکره با مقامات آمریکایی درباره مساله هسته‌ای ایران و تحریم‌های اعمالی آمریکا علیه این کشور، سفر کرد.

در این دیدارها که در تلاش آمریکا برای متقاعد کردن اعضای شورای امنیت از جمله برزیل و ترکیه برای اجرای تحریم های یکجانبه صورت می‌گیرد، قرار است نامیک‌تان سفیر ترکیه در آمریکا نیز شرکت کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها