به گزارش ایسنا، خبرگزاری آلمان به نقل از وزارت کشور عراق اعلام کرد: تلفات انفجار خودروی بمب گذاری شده در منطقه القاهره در شمال شرق بغداد به 23 کشته و 58 زخمی افزایش یافت که 26 تن از آنها نیروی پلیس بودند. بسیاری از ساختمانهای اطراف این مرکز پلیس نیز تخریب شد.
در منطقه العامل در جنوب غرب بغداد نیز بر اثر حمله افراد مسلح به مرکز ایست بازرسی، دو تن از نیروهای پلیس کشته شدند.
بر اثر انفجار دو بمب در منطقه الکراده و خیابان حیفا در مرکز بغداد هفت تن زخمی شدند.
منابع امنیتی گفتند: در منطقه الکوت در جنوب شرق بغداد نیز 15 تن کشته شدند که 10 تن آنها پلیس بودند و 45 تن زخمی شدند که 23 تن پلیس بودند. این انفجار خودروی بمبگذاری شده اداره صدور پاسپورت استان را هدف قرار داد.
منابع امنیتی گفتند: در الرمادی نیز یک عامل انتحاری خودرویی را به یک پست ایست بازرسی کوبید که پنج تن کشته و 25 تن زخمی شدند.
همچنین بر اثر انفجار خودروی دیگری در الرمادی در حالی که افراد مسلح در حال بمبگذاری آن در منطقه مقدادیه بودند، دو فرد مسلح و سه تن دیگر از جمله یک زن کشته و 18 تن دیگر زخمی شدند.
در شهر بعقوبه، مرکز استان دیالى در شمال شرق بغداد نیز بر اثر انفجار یک بمب در نزدیکی شورای شهر مقدادیه سه تن کشته و36 تن زخمی شدند.
مقامهای امنیتی افزودند: خودروی بمبگذاری شده دیگری در منطقه الرمادی منفجر شد که مرکز پلیس را هدف قرار داد.
یک مقام امنیتی در استان واسط در شمال شرق بغداد نیز گفت: بر اثر انفجار خودروی بمبگذاری شده در نزدیکی ساختمان استانداری 20 تن کشته و 90 تن زخمی شدند که اکثرشان نیروی پلیس بودند.
بر اثر انفجار خودروی بمبگذاری شده دیگری در بغداد دو عراقی کشته و هفت تن زخمی شدند.
در بصره نیز بر اثر انفجار خودروی بمبگذاری شده در منطقه العشار، دست کم 12 تن زخمی شدند.
در همین حال، منابع پزشکی و امنیتی عراق اعلام کردند که بر اثر انفجار خودروی بمبگذاری شده در شهر کربلا واقع در جنوب بغداد، 38 تن کشته و زخمی شدند.
خبرگزاری براثا نیز به نقل از منابع پزشکی و امنیتی عراق اعلام کرد: بر اثر انفجار یک دستگاه خودروی بمبگذاری شده که در منطقه النصر در کربلا پارک شده بود، هشت تن کشته و 30 تن زخمی شدند.
خبرنگار براثا افزود: زخمیشدگان به بیمارستان الحسینی که تنها بیمارستان استان است، منتقل شدند.
منابع امنیتی همچنین اعلام کردند: این انفجار در نزدیکی مرکز پلیس در منطقه النصر بود و اکثر کشته و زخمیها نیروهای پلیس هستند.
خبرنگار براثا در خبری دیگر اعلام کرد: انفجار دیگری در داخل مرکز پلیس در خیابان فلسطین صورت گرفت.
خبرنگار براثا همچنین گزارش داد که امروز انفجار مهیبی شهر کاظمین را به لرزه درآورد.
در کرکوک نیز بر اثر انفجار یک بمب در چهارراه "دومیز" یک غیرنظامی عراقی کشته و 19 تن دیگر زخمی شدند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم