درگیری مسلحانه اشرار در تهران

درگیری مسلحانه اشرار در خیابان ولیعصر تهران بعدازظهر روز گذشته 3 مجروح برجای گذاشت. به گزارش «جام‌جم»، ساعت 30‌/‌16 روز گذشته درپی درگیری مسلحانه چند شرور سابقه‌دار که در زمینه تهیه و فروش مواد مخدر ـ شیشه ـ نیز فعالیت می‌کنند، موضوع این حادثه به ماموران کلانتری 112 ابوسعید در میدان منیریه تهران گزارش شد.
کد خبر: ۳۴۷۹۲۲

دقایقی پس از این حادثه ماموران با عزیمت به محل درگیری (گاراژ ولیعصر روبه‌روی مهدیه تهران) تحقیق در این زمینه را آغاز کردند.

گزارش «جام‌جم» حاکی است، این حادثه 3 مجروح داشته است و بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد افراد مهاجم تبهکارانی هستند که به صورت گسترده در این منطقه اقدام به تهیه و توزیع شیشه می‌کنند و دارای سوابق متعدد کیفری در زمینه شرارت و قاچاق مواد مخدر هستند. با تشکیل پرونده‌ای در این ارتباط، دستور قضایی صادر و تیم ویژه‌ای از ماموران تلاش برای دستگیری مهاجمان مسلح را که پیش از حضور ماموران از محل حادثه متواری شدند، آغاز کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها