سرهنگ جهانگیری خبر داد:

الزام خودروسازان به نصب کیسه هوا

معاون فنی مهندسی پلیس راهنمایی و رانندگی با اعلام اینکه در 6 ماهه دوم امسال تمام خودروسازان داخلی ملزم به نصب کیسه هوا در خودرو هستند ، گفت: پس اجرای این قانون هیچ خودرویی بدون کیسه هوا و ترمز ABS ، در کشور تولید نمی شود.
کد خبر: ۳۴۶۳۸۰

سرهنگ علیرضا جهانگیری در گفتگو با مهر افزود: این تصور که وسایل ایمنی مانند کیسه هوا (ایر بگ) و ترمز ABS برای خودروهای تولیدی زینتی است باید از ذهن خودروسازان داخلی پاک شود و آنها باید در نظر داشته باشند که ایمن کردن هرچه بیشتر خودروها برای آنها الزام و وظیفه است.

وی تاکید کرد: به دنبال پیگیری های پلیس راهنمایی و رانندگی در 6 ماهه دوم امسال خودروسازان ملزم به نصب کیسه هوا در خودروها هستند و از این زمان به بعد هیچ خودرویی بدون کیسه هوا و ترمز ABS در کشور تولید نمی شود.

پیش از این رئیس پلیس راهور گفته بود نصب کیسه هوا و ترمز ABS از جمله مواردی هستند که از سال دوم برنامه پنجم با تبدیل شدن به قانون لازم الاجرا هستند و پلیس نیز به عنوان مجری قانون بر نحوه بکارگیری و استفاده از این تجهیزات نظارت می‌کند.

به گفته سردار اسکندر مومنی، با الزامی شدن نصبت این تجهیزات در خودروها، خودروسازان باید تمام اقدامات لازم را جهت نصب این تجهیزات در خودروها انجام دهند.

جهانگیری همچنین نبود گواهی استاندارد داخلی در خودروهای وارداتی را از خلاهای قانونی سازمان استاندارد دانست و گفت: سازمان استاندارد باید در این زمینه فعالتر عمل کند زیرا اکنون در زمینه استاندارد سنجی خودروهای وارداتی نقشی ندارد و فقط گواهی شرکتهای مادر را تائید می کند.

وی با اشاره به میزان بالای تصادفات در کشور، عمده ترین عامل تصادفات کشور را عامل انسانی بیان کرد و اظهار داشت: پس از عامل انسانی 20 تا 35 درصد تصادفات کشور به دلیل نقص فنی خودروها روی می دهد.

معاون فنی مهندسی نیروی انتظامی 43.3 درصد تصادفات را مربوط به خودروهای سواری، 12.3 را مربوط به وانتها و بقیه را مربوط به اتوبوسها و کامیون ها و دیگر وسایل نقلیه عنوان کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها