علاقه‌مندان به نجوم امشب رصد می‌کنند

باران شهابی در کاروانسرای گرمسار

کاروانسرای ده نمک گرمسار امشب میزبان علاقه مندان به رصد اجـرام آسمانی و گردشگران کشور است.
کد خبر: ۳۴۵۷۴۲

به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیرکل میراث فرهنگی،گـردشگری و صنـایع دستی استان سمنان گفت:50 نفر از ایران گردان و ایران شناسان و علاقه مند به علم نجوم از سراسر کشور امشب پدیده بـاران شهابی برساوشی را در کاروانسرای ده نمک گرمسار رصد می کنند.

حمید یزدانی افزود: با تـوجه بـه اینکه کاروانسرای ده نـمک دارای شرایط مناسب و افق باز برای رصد ستارگان و یکی از بهترین مناطق ایران برای رصد و ستاره شناسی شناحته شده است ،اداره میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی استان با همکاری نیروی انتظامی و فرمانداری گرمسار کاروانسرای ده نمک را برای رصد ستارگان و میزبانی ازاین گروه های علمی، فرهنگی و طبیعت گردی آماده کرده اند.

شهاب باران برساوشی یکی از زیباترین پدیده های نجومی سال است که در ایران و چندکشور دیگرجهان قابل رؤیت است و در آن به طور متوسط درهر ساعت پنجاه تا هشتاد شهاب آسمانی مشاهده می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها