ـ دایی از 5 بازی مقدماتی جامجهانی 6 امتیاز گرفته بود و باز مدعی است من تیم را میبردم جامجهانی؟ من متاسفم از اینکه ایشان به جای عذرخواهی از مردم مثل همیشه طلبکار است. احتمالا پولی که دایی میخواهد از فدراسیون بگیرد، پاداش نرفتن به جامجهانی است.
ـ دایی که 9 ماه به خاطر حذف تیم ملی فوتبال جرات بیرون آمدن از خانه را نداشت، به خاطر یک جامحذفی که با بردن تیمهای لیگ یک و دو فوتبال ایران بهدست آمد، دوباره همان کبر، غرور و خودخواهی دامنش را فراگرفت. به علی دایی میگویم من داروغه فوتبالم چون چکیده این فوتبال هستم.
ـ شما به من بگویید این آقا که مدرک مربیگری A فوتبال را ندارد با کدام مجوز روی نیمکت پرسپولیس در لیگ برتر نشسته است؟
ـ دایی علاقه زیادی به پول دارد و عیبی هم ندارد، ولی طلبکاری او به جای عذرخواهی از مردم قابل تحمل نیست.
ـ متاسفانه کمتدبیری فدراسیون موجب شد یکی از بهترین تیمهای ملی فوتبال ایران با حضور ستارگانی مانند مهدویکیا، کریمی، نکونام، شجاعی و... که به بلوغ فوتبالی خود رسیده بودند به جامجهانی نرود و امروز به جای دریافت غرامت از دایی باید به او خسارت هم بدهند! به هرحال من به جای علی دایی از مردم بابت نرفتن تیمملی به جامجهانی عذرخواهی میکنم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم