کریمی: مجبور شدم در پست دفاع آخر بازی کنم

علی کریمی اولین هفته از بازی‌های لیگ دهم را به دلیل آسیب‌دیدگی در اردوی تیم ملی از دست داد و در هفته دوم این پیکارها در حالی وارد میدان شد که در پست غیرتخصصی به میدان رفت. حضور علی کریمی در قلب خط دفاعی یک تیم، آن هم در شرایطی که بازیکن اصلی به دلیل آسیب‌دیدگی میدان را ترک کرده بود، می‌تواند باعث به وجود آمدن حرف و حدیث‌های فراوانی بشود. کریمی که موثرترین بازیکن لیگ برتر در دوره نهم بوده است، به عنوان یکی از ستاره‌های پرطرفدار لیگ دهم ایران در گفتگو با جام‌جم صحبت‌های جالبی را مطرح می‌کند.
کد خبر: ۳۴۴۵۰۰

شرایط طوری است که بعضی‌ها ادعا می‌کنند روابط سرمربی جدید استیل‌آذین با تو چندان صمیمی نیست!

فعلا اول کار است و فکر می‌کنم که برای بیان کردن این صحبت‌ها فرصت خوبی انتخاب نشده است! فقط دو هفته از بازی‌های لیگ گذشته و فعلا نمی‌شود در مورد سرمربی جدید اظهارنظر کرد.

دو هفته از بازی‌های لیگ را پشت سر گذاشته‌ایم و سهم تو از این دو بازی فقط45 دقیقه بوده است.

به دلیل مصدومیتی که در اردوی تیم ملی نصیبم شد، هفته اول بازی‌های لیگ را از دست دادم. در هفته دوم هم با نظر تومباکوویچ روی نیمکت بودم ولی چون اسماعیل نظر آسیب دید جانشین او شدم. در مورد این مسائل بهتر است از سرمربی سوال کنید. من شرایط بازی داشتم و در وضعیت خوبی بودم.

پست تخصصی علی کریمی دفاع وسط نیست و شما بیشتر میل به هجوم دارید. چه شد که در این بازی (دیدار با پاس)‌ در قلب خط دفاعی استیل‌آذین بازی کردید؟

ترجیح می‌دهم در مورد این مسائل صحبت نکنم. من مسوول فنی تیم نیستم و فقط یک بازیکن هستم. به من گفتند جای اسماعیل نظر بازی می‌کنی و من هم قبول کردم. برای من شرایط تیم و موفقیت آن بیشتر از هر چیزی اهمیت دارد و فعلا ترجیح می‌دهم، صحبتی نکنم. البته سکوت من به این معنی نیست که اتفاقی نیفتاده. تنها دلیل سکوت من این است که نمی‌خواهم تیم دچار حاشیه شود. صحبت‌های شما هم درست است. تیم ما در طول این مدت اشتباهاتی داشته است.

چه اشتباهی؟

به نظر من استیل آذین در یارگیری درست عمل نکرد. اگر درست عمل کرده بود، الان کار به جایی نمی‌رسید که من و اسماعیل نظر در پست دفاع وسط بازی کنیم. تا دلتان بخواهد تیم ما هافبک و مهاجم دارد. فکر می‌کنم اگر دو، سه جای خالی دیگر هم داشتیم، می‌رفتند هافبک و مهاجم می‌آوردند. حتی مسوولان باشگاه بخوبی یادشان هست که من چقدر در این مورد به آنها هشدار دادم ولی نمی‌دانم چرا کسی به حرف من گوش نکرد. حالا هم شرایط طوری شده که اکثر کارشناسان در این مورد صحبت می‌کنند و تعجب می‌کنند که چطور استیل آذین در خط دفاع یارگیری خوبی انجام نداده است. در بازی‌های فصل گذشته ما در همین پست مشکل داشتیم و در فصل نقل و انتقالات برای تنها جایی که خرید نکردیم، خط دفاعی بود. یعنی هیچ کس، به فکر خط دفاعی و نقاط ضعف این خط نبود و شرایط طوری شد که آقایان فقط مهاجم و هافبک خریدند!

چه شد که در بازی با پاس قبول کردی در پست دفاع میانی به میدان بروی؟ آیا سرمربی استیل آذین می‌دانست که تو چنین توانایی داری؟

خب، با توجه به این که سرمربی استیل آذین بتازگی وارد ایران شده، شناخت آنچنانی از این مسائل ندارد. اما من قبلا هم با توجه به شرایط بازی، در این پست توپ زده بودم. دفاع میانی پست اصلی من نیست ولی چون تیم به من در آن پست احتیاج داشت، در خط دفاعی به میدان رفتم.

در یک برهه‌ای که در الاهلی توپ می‌زدی، چندین بار در این پست به میدان رفتی و اتفاقا عملکرد خوبی داشتی. یک نیمه مهاجم بودی و در نیمه دوم به خط دفاعی می‌آمدی!

شرایط آنجا با لیگ ایران فرق می‌کرد. در الاهلی ما امکان جذب بازیکن نداشتیم. یک نیمه جلو بازی می‌کردم و چون تیم نتیجه می‌گرفت، به خط دفاع می‌آمدم تا نتیجه را حفظ کنیم.

ماجرای اختلاف نظر تو و محسن خلیلی‌ چه بود؟

چنین شایعه‌ای اصلا صحت ندارد. من با خلیلی مشکل خاصی ندارم.

می‌گویند هرکس که با علی دایی مشکل دارد، به استیل‌آذین می‌رود!

همین آقای خلیلی که می‌گوید فصل گذشته یکی از دوستان دایی بود، بارها گفتند و نوشتند که دایی و خلیلی روابط خیلی خوبی دارند و می‌گفتند که خلیلی نورچشمی دایی است. حالا چه شد که تا خلیلی به استیل‌آذین آمده، صحبت‌های دیگری می‌کنند و می‌گویند او با دایی مشکل داشته! اصلا از من در مورد این چیزها نپرسید. اگر مساله‌‌ای است که مربوط به دوستان دیگر می‌شود، از خودشان سوال کنید.

در مورد مصدومیت تو در اردوی تیم ملی هم حرف و حدیث‌های زیادی درست شد...

... آقایان می‌گویند که علی کریمی خودش را به مصدومیت زده! اگر می‌خواستم خودم را به مصدومیت بزنم و اردو را ترک کنم، زودتر این کار را انجام می‌دادم و نمی‌گذاشتم 2 روز آخر! من مصدوم شدم و عضله پشت پایم کش آمد. پزشکان تیم شاهد این موضوع هستند و دیدید که حتی هفته اول بازی‌های لیگ را هم از دست دادم.

بازیکنان تیم ملی می‌گفتند که جدا از آلودگی بیش از حد هوا، نیش پشه‌ها هم به معضل بزرگی تبدیل شده بود!

بله... آنجا خیلی پشه داشت و بچه‌ها حسابی اذیت شدند. خیلی‌ها هم آمدند و اعتراض کردند و از من خواستند در مورد شرایط اردو با آقایان صحبت کنم. البته مشکل پشه‌ها خیلی زود حل شد. یک روغن خاصی به ما دادند و گفتند آن را به تن‌مان بزنیم.

سیدمهدی هاشمی ‌/‌ جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها