در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایرنا، تیم والیبال کشورمان که در مرحله مقدماتی در گروه اول مقام نخست را کسب کرده بود، در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف تیم چهارم گروه دوم، ژاپن رفت و با حساب 3 بر صفر این تیم را شکست داد.
تیم ایران گیم نخست این دیدار را با نادی، نظری افشار، علیزاده، کمالوند، موسوی، محمد کاظم و معروف آغاز کرد و هرچند که ملی پوشان در این گیم حریف را دست کم گرفته بودند، اما در نهایت 26 بر 24 پیروز شدند.
تیم ملی ژاپن که در اصل تیم امید این کشور است در گیم دوم سعی کرد که بازی هماهنگ تری را ارائه دهد، اما در این کار ناکام ماند و این گیم را با نتیجه 25 بر 16 واگذار کرد.
در گیم سوم هر دو تیم نسبتا اشتباهات زیادی داشتند که دقت نکردن در زدن سرویس و دفاع بر روی تور از جمله اشتباهات بازیکنان ایران بود اما باز هم ملی پوشان کشورمان با امتیاز 25 بر 22 ژاپن را شکست دادند و در مجموع با حساب 3 بر صفر فاتح این بازی شدند.
تیمهای والیبال ایران و ژاپن تا کنون 22 دیدار رسمی با یکدیگر داشته اند که 17 پیروزی برای ژاپن و 5 شکست برای این تیم نتیجه آن بوده است.
پنج برد تیم ایران از سال 2002 میلادی به بعد بوده که دو بار آن با سرمربیگری حسین معدنی رقم خورده است.
تاکنون تیمهای ایران، تایوان و چین مجوز حضور در مرحله نیمه نهایی و رقابت برای کسب عنوانهای اول تا چهارم را بدست آوردند و برنده بازی هند با کره جنوبی نیزچهارمین تیم این گروه خواهد بود.
تیمهای استرالیا، قزاقستان، ژاپن و بازنده دیدار کره و هند نیز تیمهای شرکت کننده در مرحله نیمه نهایی برای کسب عنوانهای پنجم تا هشستم خواهند بود.
دومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا از دهم مردادماه در ارومیه آغاز و روز شنبه 16 ماه جاری به پایان میرسد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: