وی افزود: این نمایش ساعت 30/23 از رادیو تهران روی آنتن میرود. نمایش «در آدینه با نمایش» در 2 قسمت 57 دقیقهای به سردبیری شهلا دباغی و نمایش «قصه شب» در 2 قسمت 30 دقیقهای به سردبیری مهدی شرفی به ترتیب ساعت 16 و 25/22 از رادیو ایران روی آنتن میروند.
مدیر طرح و برنامه مرکز هنرهای نمایشی رادیو خاطرنشان کرد: نمایش «جوان» در 3 قسمت 40 دقیقهای به سردبیری فاطمه دلیری و مرضیه رشیدبیگی برای ماه رمضان رادیو جوان تهیه شده است.
این نمایش ساعت 30/23 روی آنتن میرود. همچنین نمایش «ماه مهربان» به سردبیری شهلا دباغی در 29قسمت 30 دقیقهای از رادیو قرآن روی آنتن میرود. محمدپور تصریح کرد: در مجموع مرکز هنرهای نمایشی رادیو 3500 دقیقه نمایش برای ماه رمضان در قالبهای مختلف از جمله طنز آماده پخش کرده و تلاش داشتیم نمایشها با موضوعهای دین، اخلاق، امید و آگاهی تهیه شوند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم