حاجی ‌بابایی:

ثبت‌نام اینترنتی مدارس اجباری می‌شود

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به انجام ثبت‌نام دانش‌آموزان به صورت اینترنتی، گفت: ثبت ‌نام اینترنتی امسال در شهر تهران و همزمان در سراسر کشور با کد ملی دانش‌آموزان انجام می‌شود، با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، از سال آینده ثبت‌نام اینترنتی در مدارس در سراسر کشور اجباری خواهد شد.
کد خبر: ۳۴۳۲۸۷

به گزارش ایسنا ، حمید‌رضا حاجی ‌بابایی یکی از مزایای ثبت‌نام اینترنتی دانش‌آموزان را داشتن آمار دقیق از شمار دانش ‌آموزان کشور و جلوگیری از ثبت‌نام همزمان دانش‌آموزان در مدارس دیگر بیان کرو

وی با اشاره به مشکل ثبت‌نام در برخی مدارس افزود: یک مشکلات ریشه‌داری در آموزش و پرورش وجود دارد که باید اصلاح شود، چرا که در برخی از مدارس ازجمله مدارس شهر تهران علیرغم داشتن شش هزار مدرسه در یک مدرسه تراکم دانش‌آموز بسیار بالاست، در حالی که در منطقه‌ای دانش‌آموز به اندازه کافی در کلاس وجود ندارد.

حاجی‌بابایی تنوع مدارس را از مشکلات دیگر نظام تعلیم و تربیت کشور عنوان کرد و یادآور شد: در حال حاضر 13 نوع مدرسه در کشور وجود دارد که این تنوع را قبول ندارم.

وی که در یک برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، در توضیح بیشتر در این باره تصریح کرد: وجود مدارسی همچون تیزهوشان ، غیرانتقاعی ، نمونه دولتی و شاهد را از جمله این مدارس عنوان کرد که هر کدام با قوانین خود اقدام به ثبت‌نام دانش‌آموزان می‌کنند بنابراین مشکلات ما کمبود مدرسه و یا معلم نیست.

به گفته وزیر آموزش و پرورش، در این راستا کمیته‌ای را ساماندهی کرده‌ایم که مشکلات آموزش و پرورش را بررسی می‌کند و طی شش ماه گذشته به طور جدی فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی افزود: یکی از وظایف این کمیته بررسی مشکلات شهر تهران است، چرا که در مناطق محروم و دور افتاده ، مدارس بسیار خوبی احداث شده است، در حالی که در پایتخت از 33 هزار کلاس، 22 هزار کلاس نیاز به تخریب و بازسازی دارد و یا ساختمان‌های آن استیجاری است لذا یکی از وظایف مهم این کمیته بررسی مشکلات مدارس شهر تهران در سه مولفه، دانش‌آموز ، معلم و کلاس است.

حاجی‌بابایی درباره اخذ وجه در هنگام ثبت‌نام از دانش‌آموزان نیز اظهار کرد: آموزش و پرورش به کلیه مدارس غیر دولتی اعلام کرده است که شهریه دریافتی را در تابلوی اعلانات نصب کنند.

وی با تاکید بر اینکه مدارس دولتی حق دریافت هیچ گونه وجهی را در هنگام ثبت‌نام تا پایان مهر ماه ندارند، افزود: پس از پایان مهر ماه و با تشکیل هیات امناء، درصورت تمایل خانواده‌ها می‌توانند مبالغی را به مدارس اهدا کنند که پرداخت این وجوه اختیاری است.

وزیر آموزش و پرورش خطاب به مدیران وزارتخانه نیز گفت: من برای حفظ شان و جایگاه شما آمده‌ام لذا با دریافت مبالغ اندک حیثیت نظام آموزش و پرورش و مدیران را زیر سوال نبرند.

وی گفت: دولت در سال جاری 12 هزار میلیارد تومان برای آموزش و پرورش بودجه مصوب کرده است که از این مبلغ 250 میلیارد تومان به عنوان سرانه به حساب مدارس واریز شده است، لذا مدیران حق دریافت وجهی را در هنگام ثبت‌نام ندارند .

 تغییر ساعات کاری مدارس مشکل ‌ساز است

حاجی‌بابایی با بیان مخالفتش با تغییر ساعات مدارس در تهران در این باره، توضیح داد: مخالفت من با اصل قضیه نیست ، بلکه با بی‌نظمی که به وجود می‌آید مخالفم.نمی توان گفت که اولیای ساعت 7 به اداره ها بروند و دانش ‌آموزان ساعت 8 لذا هر گونه مشکلی که برای اولیا و دانش‌آموزان و آموزش و پرورش ایجاد شود و نظام تعلیم و تربیت را با مشکل مواجه کند، مخالفیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره تغییر حکم دفترداران به معاون اجرایی مدارس نیز، اظهار کرد: در حال حاضر 33 هزار دفتردار در سراسر کشور وجود دارد که حکم تمامی این دفترداران به معاون اجرایی تبدیل می‌شود. از این پس نیروی به عنوان دفتردار در مدارس نخواهیم داشت.

حاجی بابایی با اشاره به نیاز آموزش وپرورش به جذب حداقل 70 هزار معاون اجرایی در مدارس پیش‌بینی کرد که برای مدارسی که تعداد دانش‌آموزان آن بالای 600 نفر باشد، دو معاون اجرایی منصوب کنیم.

کادر اداری مدارس براساس درجه بندی جدید تغییر می‌کند

وزیر آموزش وپرورش همچنین در حاشیه گردهمایی مشاوران جوان وزارت آموزش وپرورش گفت: ما به سمت و سوی حرکت می کنیم که توازن به وجود بیاید.

وی با تاکید بر مجتمع‌های روستایی، تصریح کرد: با تعریف جدید، این مجتمع ها هم در روستا و هم در شهر تاثیرگذار خواهد بود.

حاجی بابایی با اشاره به تغییر درجه‌بندی مدارس، خاطرنشان کرد: براساس درجه بندی جدید مدارس که ابلاغ شده است کادر اداری مدارس تغییر می‌کند و همه نیروها ساماندهی می شوند. هیچ کس حق استفاده از نیروی شرکتی خدمات آموزشی در مدرسه را ندارد.در تهران کمیته‌ای برای بررسی تعداد کلاس مدارس معلم و دانش آموزان تشکیل شده تا بتوانیم با کیفیت بهتر مدارس را اداره کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص 40 هزار نیروی استخدامی آموزش و پرورش عنوان کرد: تغییری در این تعداد حاصل نشده است ، بلکه در سهمیه استان‌ها جابجایی صورت گرفته است .

وی افزود: از آنجایی که در یک استان 2500 نفر و در استان دیگر 100 نفر حق التدریسی وجود دارد، لذا برای ایجاد عدالت سهمیه استانها را براساس 3 محور نیاز، نسبت تراکم معلم به دانش آموز و سهمیه حق التدریسی استان تغییر دادیم .

حاجی بابایی همچنین اعلام کرد: یک‌هزار و 800 حق التدریسی با مدرک تربیت بدنی به استخدام آموزش وپرورش در آمده‌اند که این تعداد سهمیه به آموزش ابتدایی مناطق روستایی اختصاص یافت .

وزیر آموزش وپرورش در خاتمه از صدور احکام تمام حق‌التدریسی‌های شش سال به بالا خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها