از سوی دیگر، یک عامل انتحاری که دفتر شبکه العربیه را هدف قرار داده بود با منفجر ساختن خود موجب کشته شدن 4 نفر شد. قاسم الموسوی، سخنگوی فرماندهی عملیات بغداد اعلام کرد: عامل انتحاری که سوار بر مینیبوس بود خود را نزدیک در ورودی دفتر العربیه در منطقه الحارثیه واقع در غرب بغداد منفجر کرد که بر اثر آن یک زن خدمتکار و 3 محافظ شبکه العربیه کشته شدند. وی اظهار کرد: در این انفجار 10 نفر دیگر زخمی شدند. همچنین خسارتهای زیادی به مقر العربیه و ساختمانهای مجاور و چند خودرو وارد شد. الموسوی گفت: القاعده مسوول این حمله است.
این انفجارها در حالی اتفاق افتاد که نشست پارلمان عراق که قرار بود دیروز (سهشنبه)، برگزار شود تا اطلاع ثانوی به تاخیر افتاد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، فواد معصوم رئیس موقت پارلمان عراق در حضور تعدادی از نمایندگان فراکسیونهای سیاسی اعلام کرد: نشست در حضور روسای فراکسیونهای پارلمانی برگزار شد و در خصوص دادن فرصتی دیگر برای انتخاب رئیس پارلمان و معاونش توافق شد. پیش از برگزاری این جلسه گفته میشد برخی از نمایندگان ائتلاف دولت قانون، تهدید به تحریم این نشست کردهاند.
برخی منابع سیاسی و پارلمانی عراق از رویکرد جدید نمایندگان ائتلاف دولت قانون جهت رویارویی با طرح تبدیل دولت فعلی عراق به دولت موقت خبر داده و تاکید کردند: نمایندگان ائتلاف دولت قانون به دلیل اینکه ائتلاف ملی و فهرست العراقیه قصد دارند طرح دادن رای عدم اعتماد به دولت نوری مالکی، نخست وزیر عراق و تبدیل این دولت به دولت موقت را مطرح کنند، در جلسه حضور نمییابند. از طرف دیگر ایاد علاوی در گفتگو با شبکه سی. ان. ان از نوری مالکی خواست تا از خواستههایش در خصوص کاندیداتوری نخستوزیری دولت جدید صرفنظر کرده و اصل انتقال مسالمتآمیز قدرت را جهت ایجاد پیشرفت در روند تشکیل دولت آینده بپذیرد.
از سوی دیگر خبر دیگر گفته میشود، دریا سالار مایکل مولن رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به منظور بررسی اقدامات انجام گرفته جهت خروج سربازان آمریکایی از عراق و همچنین بررسی تلاشها برای تشکیل دولت ائتلافی عراق راهی بغداد شده است . این سفر در حالی انجام میگیرد که به اعتقاد بسیاری از احزاب داخلی عراق، دخالتهای خارجی مانع از تشکیل هر چه سریعتر دولت این کشور تا به امروز شده است. / خبرگزاریها
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم