داروساز

بعد از به هوش آمدن به پزشک مراجعه کنید

دکتر نینا مهرآبادی، داروساز در گفتگو با تپش درباره داروهایی که سارقان برای بی‌هوش کردن طعمه‌هایشان از آن استفاده می‌کنند، توضیحاتی داده است:
کد خبر: ۳۴۱۷۳۵

مواد بی‌هوش‌کننده‌ای که توسط سارقان در مواد غذایی و آشامیدنی ریخته می‌شوند، معمولا از کدام دسته هستند؟

مواد بی‌هوش‌کننده معمولا در داروخانه‌ها به صورت خوراکی وجود دارند. داروهای بی‌هوش‌کننده استنشاقی یا تزریقی هستند. به همین دلیل حدس می‌زنیم این سارقان از داروهای خواب‌آور استفاده می‌کنند، مثلا از دیازپام یا اگزازپام.

چه میزان‌ از داروهای خواب‌آور و در چه مدت‌ فردی را به خواب می‌برد؟

این مساله ارتباط مستقیم با ویژگی‌های فردی دارد که دارو را مصرف می‌کند. کسی که کمتر از این داروها استفاده می‌کند با کمترین دوز به خواب می‌رود، اما کسی که سابقه استفاده از داروهای خواب‌آور و اعصاب را دارد یا یک فرد معتاد، دیرتر به خواب می‌رود و به دوز بیشتری احتیاج دارد.

اثرات سوء این داروها چیست؟

اگر تداخل دارویی ایجاد شود یا فرد مصرف‌کننده به این داروها حساسیت داشته باشد، ممکن است منجر به افت فشار، بیهوشی، ایست قلبی، کما و حتی مرگ نیز بشود، اما در بیشتر موارد تنها افراد به خواب می‌روند و بعد از مدتی با حالت گیجی و خواب‌آلودگی از خواب بیدار می‌شوند.

توصیه شما به فردی که ناخواسته این دارو را مصرف کرده مثلا داخل آبمیوه به او خورانده شده چیست؟

بهتر است که فرد به پزشک مراجعه کند. چون از دوزی که مصرف کرده و نوع دارو مطمئن نیست، ممکن است نیاز به مراقبت‌های ویژه مانند شستشوی معده داشته باشد. توصیه می‌کنیم فرد شرح حال خود را با جزئیات بگوید. مثلا بگوید که چه زمان‌ ، چه میزان آبمیوه آلوده خورده و چه علائمی داشته تا پزشک بتواند بهترین تصمیم را برای درمان او بگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها