فردا به زنجان منتقل می‌شود

کاشی‌های گنبد سلطانیه از موزه ملی بیرون می‌آید

رئیس موزه ملی ایران گفت: 16 قطعه کاشی گنبد سلطانیه که از انبارهای موزه ملی بیرون آمده است فردا به زنجان منتقل می‌شود.
کد خبر: ۳۴۰۴۸۷

آزاده اردکانی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: کارشناسان موزه ملی در آخرین بررسی‌های خود از انبارهای موزه، موفق به شناسایی 16 قطعه کاشی مربوط به تربت‌خانه گنبد سلطانیه شده‌اند که این کاشی‌ها فردا به مدیر پایگاه گنبد سلطانیه برای انتقال به زنجان تحویل داده می‌شود.

به گفته وی این کاشی‌ها شش ضلعی و با لعاب آبی لاجوردی و فیروزه‌ای اندود شده‌اند و مربوط به تزئینات گنبد و مربوط به دوره ایلخانی است که دارای نقوش اسلیمی و تزئینات طلاکوب هستند.

رئیس موزه ملی ایران درباره محل نگهداری این کاشی‌ها در گنبد سلطانیه گفت: ما ترجیح می‌دهیم در همان قسمت تربت‌خانه گنبد سلطانیه نگهداری شود اما تصمیم نهایی با خود مسئولان پایگاه است.

اردکانی درباره انتقال این کاشی‌ها به موطن اصلی تصریح کرد: این روش، رویکرد جدیدی است که در راستای برقراری تعامل دو جانبه و مشترک بین موزه ملی با سایر محوطه‌های تاریخی و موزه‌های کشور است تا مسئولان استانی هم اشیای مهمی که پس از کاوش‌ها به دست می‌آید را به موزه ملی اعطا کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها