برزخ تیم‌های تازه صعود کرده به لیگ برتر

نتیجه اعتراض بسیاری از مربیان لیگ برتری به برنامه پیشنهادی سازمان لیگ برای دهمین دوره لیگ برتر تنها این شد که عزیزمحمدی رئیس این سازمان و همکارانش همان برنامه اولیه را برای اجرایی شدن تصویب کردند. در این میان توجیه سازمان لیگ در قبال فشردگی برنامه‌ بازی‌های لیگ و همین‌طور وجود فواصل طولانی تعطیلی در رقابت‌های فصل آتی این بود که؛ اولویت با تیم ملی فوتبال است و مسابقات لیگ دهم براساس اردوها و بازی‌های ملی تنظیم شده، اما حتی با همین توجیه هم نمی‌شود تیم‌های تازه‌واردی چون صنعت نفت آبادان، شهرداری تبریز و نفت تهران را قانع کرد.هنوز یک هفته از صعود صنعت نفت به لیگ برتر فوتبال نمی‌گذرد و این درحالی است که کمتر از یک هفته دیگر فصل جدید آغاز می‌شود.
کد خبر: ۳۴۰۴۵۹

این موضوع باعث شد مسوولان صنعت نفت آبادان در هیاهوی جشن صعود تیمشان، در فکر نوشتن نامه‌ای به سازمان لیگ برتر باشند تا حداقل 2 بازی اولشان در لیگ به تعویق بیفتد؛ نامه‌ای که نوشته شد، اما نتیجه مثبت دریافت نکرد. علی عیسی‌زاده، مدیرعامل باشگاه صنعت نفت در این باره به «جام‌جم» می‌گوید: «این هم از برنامه‌ریزی شاهکار در ایران است که آخرین تیم صعودکننده به لیگ برتر کمتر از 2 هفته برای آماده‌سازی وقت دارد. صنعت نفت هفته گذشته به لیگ برتر صعود کرده و واضح است که ما نمی‌توانیم در این چند روز باقی مانده تا شروع رقابت‌ها، تیم خود را به مرز آمادگی برسانیم. در کجای دنیا یک تیم پس از صعود به لیگ بالاتر تنها دو هفته برای آماده‌سازی خود وقت دارد؟ ما واقعا برای دو هفته اول لیگ مشکل داریم و اگر قرار باشد بازی‌ها در همان زمانی که سازمان لیگ اعلام کرده برگزار شود، تیم ما قطعا 2 بازی اول را واگذار می‌کند.»

البته این خیلی خوشبینانه است، اگر فکر کنیم تمام مشکلات صنعت نفت با ناکامی در همین دو بازی اول حل شود. طلایی‌پوشان آبادان زمان حضور در فصل نقل و انتقالات را هم بواسطه پایان دیرهنگام لیگ دسته اول از دست داده‌اند تا به نوعی مجبور باشند با همان پتانسیل یک تیم دسته اولی در لیگ برتر شرکت کنند. مدیرعامل صنعت‌نفت با بیان این‌که مشکلات موجود شیرینی صعود تیمشان به لیگ برتر را به کام آنها تلخ کرده است ، می‌افزاید: «الان که روزهای پایانی فصل نقل و انتقالات را سپری می‌کنیم، تیم‌ها همه بازیکنان را خریده‌اند و دیگر برای ما بازیکنی نمانده است که بخریم. من واقعا از فدراسیون فوتبال تقاضا دارم که به صنعت نفت کمک کند  چرا که شرایط ما اصلا خوب نیست.»

شرایط برای شهرداری تبریز و نفت تهران هم فقط اندکی بهتر است، چون آنها 20 روز زودتر از تیم آبادانی به لیگ برتر صعود کردند، اما همین 2 تیم نیز در مقایسه با تیم‌های لیگ برتری یک ماه کمتر، برای آماده‌سازی فرصت داشتند. در این میان اوضاع تیم نفت تهران که این روزها برای اولین حضورش در لیگ برتر آماده می‌شود، چندان تعریفی نیست. نفتی‌ها الان دو هفته است منتظر پاسخ استعلام منشوری بودن سرمربی‌‌‌شان، نادر دست نشان هستند و از این بابت، به نوعی دیگر با فدراسیون فوتبال درگیر هستند. آنها حتی مذاکراتی هم با حمید درخشان ‌داشته‌اند تا اگر ستاد منشوری‌های فدراسیون فوتبال آب پاکی را روی دستشان ریخت، در فاصله چند روز تا آغاز فصل جدید رقابت‌ها، مربی دیگری را به عنوان جایگزین داشته باشند.

در چنین شرایطی نه آنها و نه مسوولان تیم صنعت نفت نمی‌توانند به کمک فدراسیون فوتبال دلخوش باشند، چراکه عزیز محمدی صراحتا عنوان کرده؛ در برنامه اعلام شده، امکان جابه جایی حتی برای یک روز هم وجود ندارد،‌ چون در کل مسابقات اختلال به وجود می‌آید.

رئیس سازمان لیگ البته ضمن آن‌که فرصت 3 تیم راه یافته به لیگ برتر را برای جمع کردن تیم اندک دانست، یک همدردی هم با آنها کرد و افزود: «به خاطر این‌که به این تیم‌ها کمک کنیم چند روز به ‌آنها اجازه می‌دهیم که برای جذب بازیکن اقدام کنند چون هنوز هم دیر نشده و بهتر است تیم خود را زودتر جمع کنند!»

روز گذشته سازمان لیگ برنامه 4 هفته نخست لیگ دهم را اعلام کرد تا با توجه به تعدد ساعات برگزاری بازی‌ها در هر هفته، بار دیگر ضعف‌های موجود در برنامه‌ریزی این سازمان عیان شود. برگزاری 9 بازی هفته نخست در 8 ساعت مختلف روز، مثال خوبی برای بی نظمی در شروع دهمین دوره لیگ برتر است.

رضا پور عالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها