جستجو برای کشف اجساد ادامه‌دارد

مرگ 102نفر در انفجار انتحاری پاکستان

شمار کشته‌های انفجار انتحاری روز در یک بازار شلوغ پاکستان به بیش از 102 نفر رسید در حالی که هنوز جستجو برای کشف اجساد دیگر ادامه دارد.
کد خبر: ۳۳۹۲۰۵

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامات امنیتی منطقه مهمند پاکستان اعلام کردند که انفجار مهیبی که توسط یکی از بمبگذاران انتحاری وابسته به گروه طالبان در یک بازار محلی بوقوع پیوست تاکنون بیش از 102 کشته و بیش از 150 مجروح بر جای گذاشته است.

بر اساس اظهارات مقامات بیمارستانی و امنیتی پاکستان در حال حاضر تلاش برای کشف اجساد دیگری که زیر آوارهای به جای مانده مدفون شده‌اند ادامه دارد.

یکی از مقامات امنیتی پاکستان در این باره گفت که با توجه به اطلاعات بدست آمده از شاهدان عینی ، یک بمبگذار انتحاری سوار بر یک موتور سیکلت بمبگذاری شده ، به سوی یک اداره دولتی در یک بازارچه شلوغ در منطقه مهمند حمله کرد و انفجار صورت گرفته در برابر این ساختمان، بسیاری از غیرنظامی‌ها را به کام مرگ فرستاد.

وی گفت در زمان انفجار صدها تن از مردم غیرنظامی در نزدیکی این اداره دولتی که داخل بازارچه مذکور قرار دارد حضور داشتند و بر اساس آخرین اطلاعات بدست آمده تاکنون جسد 56 نفر شناسایی شده است و بیش از 90 نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند.

هنوز فرد یا سازمانی مسئولیت این انفجار انتحاری را بر عهده نگرفته است.

فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها