کاهش فشار خون با آب چغندر و لبو

محققان در یک پژوهش جدید دریافته‌اند که آب لبو و چغندر به دلیل محتوای نیتراتی که دارد، ‌می‌تواند فشار خون را پایین بیاورد.
کد خبر: ۳۳۷۸۰۲
 به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه کوئین ماری در لندن اعلام کرده‌اند این یافته خبر خوشی برای بیماران مبتلا به فشار خون بالاست، چراکه از این پس می‌توانند از یک ترکیب طبیعی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی مثل سکته مغزی ‌و حملات قلبی که بزرگ‌ترین قاتل انسان‌ها در جهان هستند، استفاده کنند. تحقیقات نشان داده که نیترات موجود در آب چغندر اثرات سودمند و مفیدی برای حفظ سلامت قلب و عروق دارد، زیرا مقدار اکسید نیتریک را در خون افزایش داده و از این طریق اثر مثبت خود را برجای می‌گذارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها