بیبیشکوف در فصل گذشته 3 بار تیم عوض کرد، بدون آن که گلی به ثمر برساند

گزینه خط حمله پرسپولیس؛ مهاجم پیشین بایرن یا دوست دایی؟!

در شرایطی که گفته می‌شود کشیدن قلیان در یک سفره‌خانه سنتی، دلیل اصلی عدم تمدید قرارداد محسن خلیلی با پرسپولیس بوده است، هواداران این تیم منتظرند تا ببینند علی دایی چه گزینه‌ای را برای خط حمله‌ تیمش در نظر دارد.
کد خبر: ۳۳۷۶۱۶

پرسپولیسی‌ها در هفته‌های گذشته امیدواری زیادی داشتند که مهاجمان بزرگی چون محمدرضا خلعتبری، مهرزاد معدنچی، کریم انصاری‌فرد و حتی عمادرضای عراقی را در تیم خود ببینند، اما ماحصل مذاکره با این ستاره‌ها این شد که در نهایت، اولی با ذوب‌آهن تمدید کرد‌، دومی به استیل‌آذین رفت، سومی در سایپا ماند و چهارمی هم بازی در الزمالک مصر را ترجیح داد.

در چنین شرایطی تیتر «پرسپولیس به دنبال مهاجم سابق بایرن مونیخ» به خودی خود می‌تواند اسباب خوشحالی هواداران این تیم را فراهم کند. در خبری که از سوی سایت باشگاه منتشر شد، آمده است: «کروم بیبیشکوف، مهاجم 29 ساله بلغارستانی که سابقه بازی در تیم ملی کشورش و باشگاه بایرن‌مونیخ را دارد، مورد توجه علی دایی قرار گرفته و قرار است در اردوی دورتموند به جمع سرخ‌پوشان ملحق شود تا در صورت تایید دایی، پرسپولیسی شود.»

اما آیا کروم بیبیشکوف، همان گزینه ایده‌آلی است که می‌تواند نیازهای گلزنی تیم علی دایی را در فصل سنگین و پرفشاری که به مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ختم می‌شود، مرتفع کند؟!‌ فضای مجازی اینترنت در پاسخ این سوال به ما کمک می‌کند.

بیبیشکوف که سایت باشگاه پرسپولیس از او به عنوان مهاجم سابق بایرن‌مونیخ نام برده است، در سال 1999 برای مدت کوتاهی با علی دایی در بایرن‌مونیخ همبازی شد و جالب آن که تنها یک بار و آن هم کمتر از یک نیمه فرصت پیدا کرد با پیراهن بایرن برای اتمار هیتسفلد، سرمربی وقت این تیم بازی کند. احتمالا رابطه دوستانه دایی و بیبیشکوف از همان زمان که هر دو در کنار هم، از روی نیمکت ذخیره‌های بایرن، بازی‌های این تیم آلمانی را تماشا می‌کردند آغاز شده است. سایت باشگاه پرسپولیس در خبر خود به سابقه بازی ملی بیبیشکوف در تیم ملی بلغارستان هم اشاره کرده، حال آن که این بازیکن 9 سال پیش (2001)، یک بار و تنها برای دقایقی با پیراهن تیم ملی کشورش به میدان رفت و دیگر هم به تیم ملی دعوت نشد!

این بازیکن 29 ساله که قامتی یک متر و 94 سانتی‌متری دارد، فصل گذشته را نیز کابوس‌وار به پایان برد و در حالی که ابتدا عضو تیم استوا بخارست رومانی بود، به دلیل نمایش ناامیدکننده‌اش به تیم دوم استوابخارست در لیگ دسته دوم رومانی منتقل شد و از آنجا نیز برای یک نیم‌فصل به عضویت آکادمیکای پرتغال درآمد. جالب آن که او در این سه تیم، تنها 2 بازی نیمه‌تمام انجام داد و حتی یک‌بار هم موفق به گلزنی نشد!

در چنین شرایطی باید از علی دایی پرسید با چه توجیهی از این بازیکن معمولی یا به عبارتی دوست قدیمی، خواسته تا در اردوی دورتموند به جمع پرسپولیسی‌ها ملحق شود؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها