جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

مسی ، تفاوت بزرگ آرژانتین و آلمان

آلمان‌ها دریافته‌اند لیونل مسی بزرگترین تفاوت تیم ملی آرژانتینی که در یک چهارم نهایی دور قبل مسابقات جام جهانی در ضربات پنالتی شکستش داده بودند، با تیم آنهاست.
کد خبر: ۳۳۷۳۱۰

به گزارش یو اس ای تودی ، «سامی خدیرا» هافبک تیم ملی آلمان می گوید تنها تلاشی گروهی می تواند مردی که به اعتقاد وی بهترین فوتبالیست جهان است را در دیدار روز شنبه آرژانتین برابر آلمان در کیپ تاون متوقف کند.

وی می گوید:«نمی توان در طول یک بازی مسی را متوقف کرد و برای کنترل او در میدان به تلاشی گروهی نیاز است».

با وجود اینکه مسی تاکنون در بازی‌های جام جهانی گلی به ثمر نرسانده است، بازی تهاجمی درخشانی از خود به نمایش گذاشته است. خدیرا تنها پس از دیدار تیم های بارسلونا و اشتوتگارت در لیگ قهرمانی اروپا توانست پی ببرد مسی در میدان چه توانایی‌هایی دارد.

«کلوزه» مهاجم تیم ملی آلمان که انتظار می رود در صدمین بازی بین المللی تیمش، در دیدار برابر آرژانتین حضور داشته باشد، معتقد است هر دو تیم از یک چهارم نهایی سال 2006 تاکنون به کلی تغییر کرده‌اند.

وی می گوید:«می دانم که آرژانتینی‌ها می توانند انتقام شکست سال 2006 را بگیرند، اما تیم امروز ما تیمی کاملا متفاوت است.در آن زمان لیونل مسی بر روی نیمکت نشسته بود. ما نیز بسیار تغییر کرده‌ایم با این حال زمانی که به نام‌ها نگاه کنید، بر روی کاغذ آرژانتین بسیار بهتر است اما آنچه اهمیت دارد اتفاقی است که در میدان بازی رخ خواهد داد، آنچه به عنوان یک تیم به آن دست پیدا خواهیم کرد. ما تعادل خوبی میان بازیکنان جوان و باتجربه داریم و از توانایی شکست دادن آرژانتین برخورداریم».

آرژانتین در بازی‌های جام جهانی برابر آلمان تنها یک بار در سال 1986، زمانی که مارادونا هنوز در تیم ملی بازی می کرد، به پیروزی رسیده است و اکنون مارادونا قصد دارد به عنوان یک مربی شاهد پیروزی تیمش بر آلمان‌ها باشد.

مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها