حسن زمانی مشاور علی لاریجانی رئیس مجلس در گفتوگو با خبرنگار جام جم آنلاین با بیان اینکه آخرین جلسه مشترک روسای سه قوه در دوم اسفند سال گذشته برگزار شد، گفت:این نشستها هر دوره به میزبانی یک قوه است که آخرین نشست به میزبانی رئیس جمهور بود.
وی افزود: ششمین نشست مشترک علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور و آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه بعداز ظهر روز یکشنبه هفته آینده در دفتر لاریجانی برگزار میشود.
به گفته زمانی تعامل قوا و مسایل مختلف روز کشور از موضوعات مهم مورد بحث در این جلسه خواهد بود.
پنجمین نشست مشترک سران سه قوه در دوره دولت دهم، ظهر روز یکشنبه دوم اسفند در دفتر رییس جمهور، تشکیل شد.
مسائل روز کشور، گره گشایی از مشکلات کشور و بستر سازی برای خدمت رسانی بیشتر به مردم و تسریع در حل مسایل کشور از جمله موضوعاتی بود که در آن نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در آن نشست همچنین روسای سه قوه با اشاره به حضور حماسی مردم در روز 22 بهمن از حضور آگاهانه و با شکوه مردم قدردانی کردند.
یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم