بصورت ترمی

دانشکده خبر میبد در 5 رشته دانشجو می‌پذیرد

علی‌محمد گل‌محمدی رئیس دانشکده خبر میبد از پذیرش دانشجو در پنج رشته به صورت ترمی در این دانشکده خبر داد.
کد خبر: ۳۳۴۱۴۵

رئیس دانشکده خبر میبد امروز در گفتگو با فارس در یزد اظهار داشت: این دانشکده در رشته‌ های خبرنگاری ، روزنامه ‌نگاری ، مترجمی خبر ، عکاسی خبری ، سیاحتی و گردشگری اقدام به جذب دانشجو خواهد کرد.

وی با اشاره به پیشینه این دانشکده خاطرنشان کرد: دانشکده خبر میبد در شهریورماه سال گذشته در میبد آغاز به کار کرد و در حال حاضر دانشجویان آن در دو رشته خبرنگاری و روابط عمومی به صورت پودمانی مشغول به تحصیل هستند.

گل‌محمدی بیان داشت: در ترم نخست سال تحصیلی 90 ـ 89 نیز دو رشته دیگر درخواست شده که هر دو رشته تجدید پودمان‌های روابط عمومی و خبرنگاری است. خوشبختانه با هر دو رشته موافقت شده و برای ترم بهمن‌ماه این سال تحصیلی نیز پنج تا شش رشته درخواست کرده‌ایم که سه تا چهار رشته آن مورد موافقت قرار گرفته است.

گل‌محمدی خاطرنشان کرد: این رشته‌ها که شامل خبرنگاری ، روزنامه‌ نگاری ، مترجمی خبر ، عکاسی خبر و سیاحتی و جهانگردی است ، کاردانی ترمی هستند.تلاش می‌کنیم با تبلیغات و شناسایی رشته‌ها در استان یزد و در شهرستان میبد ، به معرفی هرچه بیشتر این رشته‌ها کمک کنیم.

در سطح کشور پنج دانشکده خبر در شهرستان‌های تهران ، ‌مشهد ، ‌شیراز ، اهواز و اردبیل وجود دارد و ششمین دانشکده خبر کشور نیز سال گذشته در شهرستان میبد راه‌اندازی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها