اخبار بازار نفت

جام جم آنلاین: موج سرما در ایالات متحده و کاهش دما در قاره اروپا موجب افزایش قیمت نفت در روز دوشنبه 8 دسامبر در بازار شدند.
کد خبر: ۳۳۱۶۴

 oil2

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، روز دوشنبه در مرکز مبادلات بین المللی نفت لندن ، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژانویه با یک دلار افزایش به 29 دلار و 74 سنت رسید.

 oil4

در بازار نیویورک هر بشکه نفت سبک پایه تگزاس برای تحویل در ماه ژانویه با 80 سنت افزایش 31 دلار و 53 سنت قیمت داشت.
وینسنت گودیه تحلیل گر بازار نفت گفت: از هفته گذشته هوا در ایالات متحده بسیار سرد شده است و همچنین در قاره اروپا دمای هوا کاهش یافته است به همین دلیل قیمت گازوییل شوفاژ بالا رفته است.

قیمت نفت در بازارهای جهان
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها