وزارت بهداشت توصیه کرد

خودداری ازاستفاده وسایل مشترک در استخرها

رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد برای حفظ بهداشت فردی حتما در استخرها وسایل شخصی مانند حوله، دمپایی و... به همراه داشته و از استفاده وسایل مشترک خودداری کنند.
کد خبر: ۳۳۰۶۷۲

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس سیدرضا غلامی به مردم توصیه کرد به منظور حفظ بهداشت فردی حتما در استخرها از وسایل شخصی مانند حوله، دمپایی و... استفاده کرده و از وسایل مشترک اجتناب کنند.

وی با اشاره به آغاز فصل تابستان و افزایش حضور مردم در استخرها، گفت: با ارسال دستورالعمل به تمام همکاران در بهداشت محیط دانشگاههای سراسر کشور، نظارتها تشدید می‌شود. همچنین در شهرهای بزرگ استخرها حداقل 15 روز یکبار در شهرهای کوچک هفته ‌ای یکبار و یا دوبار مورد بازدید قرار می‌گیرند.

غلامی به مردم توصیه کرد که قبل از شنا، دوش گرفته و پاهای خود را در حوضچه پاشویی با محلول مواد گندزدا بشویند. این کار عامل مهمی در پیشگیری از انتقال بیماری قارچ پا است.

 وی از مردم خواست بعد از شنا نیز برای حفظ بهداشت فردی حتما بدن خود را با آب و مواد شوینده شستشو دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها