فتحی پور به جام جم آنلاین خبر داد

دیدار اعضای کمیسیون اقتصادی با رئیس قوه قضاییه

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:اعضای این کمیسیون دوشنبه 17 خرداد ماه با آیت الله صادق لاریجانی رئیس قوه قضاییه نشست مشترک دارند.
کد خبر: ۳۳۰۱۴۱

ارسلان فتحی پور نماینده کدیور و هوراند در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با بیان اینکه قرار بود اعضای کمیسیون این دوشنبه با آیت الله لاریجانی رئس قوه قضاییه دیدار کنند گفت: به دلیل آنکه رئیس قوه قضاییه کمی کسالت داشت این دیدار برگزار نشد  و قرار شد دوشنبه 17 خرداد ماه این دیدار در دفتر لاریجانی برگزار شود.

وی افزود: در این دیدار اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس درخصوص مفاسد اقتصادی و قوانینی که در رابطه با مفاسد اقتصادی وجود دارد از جمله قانون پولشویی بحث و بررسی خواهد شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد:‌اعضای کمیسیون همچنین درخصوص پرونده های موجود در قوه قضاییه  و تسهیل در رسیدگی به این پرونده ها نظرات خود را بیان خواهند داشت.

جام جم آنلاین-یوسف اسدی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها