دنیای فناوری

سریعترین مودم جهان ساخته شد

شرکت NXP Semiconductors ادعا می‌کند که سریع‌ترین مودم جهان را برای خطوط باند پهن اینترنتی تولید کرده است.
کد خبر: ۳۲۵۸۸۴

به گزارش فارس ، این مودم Nexperia Cellular System Solution PNX6910 نام گرفته است و می‌تواند در هر ثانیه 150 مگابیت اطلاعات را از اینترنت بارگذاری و 50 مگابیت اطلاعات را روی اینترنت منتشر کند.

این مودم قابلیت پشتیبانی از شبکه ‌های مخابراتی LTE، HSPA،‌ UMTS، EDGE، GPRS و GSM را دارد و به همین خاطر می‌تواند در سراسر دنیا و با سیستم‌های مخابراتی مختلف فعالیت کند.

این مودم سلولی قرار است در آینده نزدیک به صورت انبوه وارد بازارهای جهانی شود و امکانات بیشتری را برای بارگذاری در اختیار کاربران خانگی بگذارد.

در حالی که هنوز قیمت مشخصی برای این محصول اعلام نشده است، تعداد زیادی از کاربران این مودم را روی سایت اینترنتی شرکت مذکور پیش‌خرید کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها