حمایت برزیل از برنامه هسته‌ای ایران

رئیس مجلس در دیدار با وزیر امور خارجه برزیل در تهران با اشاره به برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان تاکید کرد که غوغاسالاری، ایجاد جنجال و ‌فضاسازی‌های غیرواقعی تاثیری در اراده و استقامت ملت ایران ندارد. به گزارش فارس، علی لاریجانی با ابراز خرسندی از روند گسترش و تحکیم مناسبات 2 کشور در زمینه‌های گوناگون اظهار کرد: تقویت همکاری‌ها و همگرایی 2 کشور در حل پاره‌ای مسائل بین‌المللی مفید و موثر خواهد بود.
کد خبر: ۳۲۴۶۲۰

وی تصریح کرد: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای تقویت پیوندهای دوستانه فیمابین وجود دارد.

رئیس مجلس در ادامه با تاکید بر اهمیت همکاری‌های پارلمانی در تقویت مناسبات دوجانبه یادآور شد: همکاری‌های دوجانبه می‌تواند تسهیل‌کننده پیشبرد روابط 2 کشور در عرصه‌های گوناگون باشد.

لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان، از نقش‌آفرینی برزیل در این موضوع استقبال کرد و متذکر شد: صدور قطعنامه و اعمال تحریم، زبان درستی برای گفتگو و تعامل با ایران نیست.

لاریجانی با بیان این‌ که موضوع تامین سوخت رآکتور هسته‌ای تهران موضوع ساده‌ای است، عنوان کرد: قدرت‌های بزرگ در راستای منافع سیاسی خود سعی در پیچیده کردن این امر دارند.

وی بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای گفتگو و مذاکره پیرامون موضوع سوخت رآکتور تهران تاکید کرد.

سلسیو آروریم، وزیر امور خارجه برزیل نیز در این دیدار با تاکید بر اهمیت توسعه و تحکیم مناسبات دوستانه با ایران برای برزیل ابراز کرد: برزیل علاقه‌مند به توسعه همه‌جانبه مناسبات دوستانه با ایران است.

وی بر حمایت برزیل از حق ایران در برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای از جمله غنی‌سازی اورانیوم تاکید کرد و افزود: ایران حق دارد در آرامش، برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود را ادامه دهد.

وزیر امور خارجه برزیل با بیان این ‌که تنها راه‌حل برنامه هسته‌ای ایران گفتگو و مذاکره است، اضافه کرد: تحریم‌ها حرکتی منفی است که نتیجه خاصی ندارد و عادلانه نیز نخواهد بود.

دفاع از حقوق ملت‌ها، ‌بستر مناسب برای همکاری

وزیر خارجه برزیل همچنین در دیدار با سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان ضمن اعلام حمایت قاطع برزیل به عنوان عضو شورای امنیت سازمان ملل از حقوق هسته‌ای ایران، بر لزوم مشارکت فعال ایران در مناسبات بین‌المللی تاکید کرد.

سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در این دیدار ضمن تاکید بر لزوم تقویت همکاری‌های کشورهای جنوب، دفاع از حقوق مشروع ملت‌ها برای استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را بستر مناسبی برای این همکاری‌ها ارزیابی کرد.

جلیلی گفت: همکاری در موضوعاتی چون مطالبه خلع‌سلاح قدرت‌های هسته‌ای، فرصتی برای تقویت همکاری کشورهای جنوب است.

وی با اشاره به مناسبات ناعادلانه در جهان و رفتارهای تبعیض‌آمیز برخی کشورهای غربی، گسترش همکاری‌های ایران و برزیل و دیگر کشورهای همسو را دارای چشم‌انداز مثبتی ارزیابی کرد که در روند تحولات موثر خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها