انهدام 7 میلیون تن مواد غذایی مسموم در چین

رسانه‌های «چین» از انهدام بیش از هفت میلیون تن مواد غذایی مسموم و ظرف غذای یک بار مصرف در این کشور خبر داده و اعلام کردند: هفت شرکت تولیدکننده هم در این رابطه تعطیل شدند.
کد خبر: ۳۲۴۴۷۵

به گزارش ایسنا، روزنامه‌های «چین» از قول دپارتمان بهداشت و وزارت کشور نوشتند: روز گذشته ماموران پلیس و بهداشت در شرق این کشور هفت میلیون و 200 هزار تن مواد غذایی مسموم و ظرف غذای یک بار مصرف را در یک محوطه جمع کرده و منهدم کردند، چرا که استفاده از این ظروف پلاستیکی یک بار مصرف از سال 1999 میلادی در این کشور ممنوع شده است.

همچنین مواد غذایی داخل این ظروف هم که به دلیل تماس با این ظرف‌ها سمی و غیر قابل استفاده شده بودند، منهدم شدند.

این در حالی است که پلیس و ماموران بهداشت «چین» هفت کارخانه را هم به دلیل استفاده از این ظروف و تولید مواد غذایی حاوی مواد شیمیایی پلمپ کرد.

در این گزارش آمده است، این کشور نسبت به تهیه و تولید مواد غذایی و ظروف نگهدارنده این مواد بسیار دقیق عمل کرده و به همین خاطر با خلافکاران و متقلبان در صنعت مواد غذایی به شدت برخورد می‌کند، به طوری که اوایل ماه گذشته در سال جاری میلادی یک گروه تولیدی که دانه‌های سویای خشک را با رنگ‌های شیمیایی به رنگ سبز در می‌آورد و به عنوان لوبیای سبز به مردم می‌فروخت، توسط پلیس شناسایی و اعضای آن توسط پلیس دستگیر شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها