رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان افزود: با آغاز تحقیقات، 10 دقیقه پس از آتشسوزی در کارگاه موزائیکسازی این بار ماموران اطلاع یافتند یک باغ در خیابان لوله آتش گرفته است و 10 دقیقه پس از این حادثه نیز آتشسوزی سوم که آن هم مربوط به یک باغ دیگر بود، به پلیس گزارش شد.
سرهنگ حسینزاده افزود: با وقوع سومین آتشسوزی و بررسیهای انجام شده در این زمینه، مشخص شد این 3 حادثه به صورت عمدی بوده است، لذا یک تیم ویژه از کارآگاهان پلیس آگاهی جستجوی گسترده خود را در این ارتباط آغاز کردند و با سرنخهایی که به دست آمد، 4 شرور آتشافروز به نامهای بهرام، حسین، جلیل و ناصر روز گذشته دستگیر شدند.
این متهمان در تحقیقات مقدماتی منکر آتشسوزی عمدی شدند اما در ادامه و پس از مشاهده دلایل و مدارک جمعآوری شده از سوی تیم ویژه پلیس آگاهی اصفهان، به جرم خود اعتراف کرده و انگیزه خود را از این اقدام مجرمانه، اختلاف و درگیری با مالکان موزائیکسازی، 2 محل دیگر بیان کردند.
رئیس پلیس آگاهی اصفهان تصریح کرد: پس از اعترافات هر 3 متهم دستور قضایی مبنی بر بازداشت و ادامه تحقیق از آنها در پلیس آگاهی صادر شده است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد