به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، از هفته گذشته بحث برگزاری مجمع عمومی فراکسیون اکثریت مجلس نقل قول های برخی از نمایندگان که عضو شورای مرکزی این فراکسیون هم نیستند، بود. این در حالی است که عده دیگری از اعضای این فراکسیون بخصوص شورای مرکزی از برگزاری مجمع بی خبر بوده و از زمان برگزاری آن اظهار بی اطلاعی کردهاند.
جهانبخش محبینیا عضو شورای مرکزی فراکسیون اکثریت مجلس در گفتوگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به این اظهارات گفت: فراکسیون اکثریت مجلس مسیر خود را طی میکند و کاری به حرفهای برخی از نمایندگان که حتی عضو شورای مرکزی فراکسیون نیستند، ندارد.
وی افزود:مجمع عمومی فراکسیون اکثریت مجلس برای بررسی کارها و دستورات مهم همچون بررسی برنامه پنج توسعه تشکیل خواهد شد، نه بر اساس اظهارات یک نماینده.
به گفته عضو شورای مرکزی فراکسیون اکثریت، این شورا فردا سهشنبه جلسه دارد.
ولی اسماعیلی دیگر عضو شورای مرکزی فراکسیون اکثریت مجلس هم ضمن اظهار بی اطلاعی از برگزاری مجمع عمومیفراکسیون اکثریت مجلس گفت: برگزاری مجمع باید در شورای مرکزی فراکسیون مصوب شود و تاریخ و موضوع جلسه نیز اعلام شود که تاکنون در این شورا در خصوص برگزاری مجمع نه صحبتی شده و نه تصمیمی گرفته شده است.
اسماعیلی ضمن انتقاد از نحوه عملکرد فراکسیون اکثریت مجلس گفت: ما معتقدیم که می توان بهتر از این فراکسیون را اداره کرد.
یک نماینده تهران چهارشنبه هفته گذشته در گفتوگو با یک سایت اعلام کرد که برخی نمایندگان عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در اعتراض به عملکرد فراکسیون خواستار تشکیل جلسه اضطراری مجمع عمومی شدند.
یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم