در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، رژیم اسرائیل از حدود سه سال پیش نوار غزه را به محاصره کامل خود در آورده است و از ورود کالاهای اساسی از جمله سوخت به غزه جلوگیری می کند.
کنعان عبید معاون رئیس اداره انرژی در نوار غزه گفت: نیروگاه برق غزه صبح امروز به علت پایان سوخت در نتیجه محاصره نوار غزه توسط اسرائیل ، کاملا ازکار افتاد .
وی افزود : سوخت در سه ماه گذشته به میزان اندکی به این نیروگاه می رسید که به فعالیت جزیی آن منجر شده بود تا اینکه اکنون کاملا تمام و نیروگاه تعطیل شده است .
بیشتر سوخت و گاز خانگی مورد نیاز نوار غزه از طریق گذرگاه نحال عوز بین اسرائیل و نوار غزه وارد این منطقه می شود .
مناطق مرکزی نوار غزه و بخشهایی از جنوب و شمال آن از قطعی برق نیروگاه غزه متضرر می شوند .
برق بخشی از منطقه رفح از طریق مصر و بخشی دیگر در شمال نوار غزه از طریق اسرائیل تامین می شود .
اسرائیل از هنگامیکه جنبش حماس اواسط ژوئن سال دو هزار و هفت کنترل نوار غزه را به دست گرفت این منطقه را به محاصره خود در آورده است .
واحد مرکزی خبر
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: