رئیس پلیس دبی: اسرائیل تهدیدی برای امنیت جهان است

رئیس پلیس دبی تاکید کرد: تحقیقات مربوط به ترور محمود المبحوح، عضو برجسته جنبش حماس در دبی حاکی از آن است که دو کشور حاشیه خلیج فارس به منظور اجرای اهداف اسرائیل از سوی موساد اجیر شده‌اند. ضاحی خلفان، رئیس پلیس دبی، در گفتگو با روزنامه الرای اردن که همزمان با روزنامه الشرق قطر منتشر شد، نسبت به تبدیل منطقه خلیج فارس به منطقه درگیری اطلاعاتی میان ایران و غرب هشدار داد.
کد خبر: ۳۱۹۸۱۰

خلفان در همین حال گفت: اسرائیل امروز تهدیدی برای امنیت کل جهان است، چرا که گذرنامه‌ها و اسناد را برای ارتکاب جنایت‌هایش جعل می‌کند و این یک فاجعه است و در هر کشوری که رخ دهد، باید مورد بررسی قرار گیرد. وی تاکید کرد:‌باید از دولت اسرائیل تعهد گرفته شود که هیچ گونه عملیات جعلی را صورت ندهد.

رئیس پلیس دبی افزود: اگر چنین مساله‌ای صورت بگیرد و جنایت‌هایی رخ دهد و مشخص شود که اسرائیل پشت جعل پاسپورت‌ها بوده است، باید عضویتش در سازمان‌ ملل به حالت تعلیق درآید. خلفان در همین راستا تلاش موساد برای جعل گذرنامه‌های عربی برای سفر به کشورهای عربی را بعید ندانست. وی ادامه داد: اگر یک گروه دست به چنین جعلی بزند، امکان دستگیری اعضای آن وجود دارد، اما زمانی که دولتی دست به جعل پاسپورت می‌زند، این مساله برای امنیت سراسر جهان نگران‌کننده است.

رئیس پلیس دبی از وجود جاسوس‌هایی در منطقه خلیج فارس که اهداف کشورهای مختلف غربی از جمله کشورهای همجوار امارات را دنبال می‌کنند، خبر داد و نسبت به این مساله در سایه احتمال برخورد تمدنی میان ایران و غرب ابراز نگرانی کرد. وی گفت: ما نگرانیم که منطقه خلیج (فارس) شاهد درگیری اطلاعاتی در فضای منطقه باشد.

خلفان صحت اخبار منتشره از سوی روزنامه یدیعوت آحارونوت را مبنی بر این که برخی جاسوس‌ها که برای موساد کار می‌کنند، در کشورهای حوزه خلیج فارس هستند، تایید کرد و گفت: این جاسوس‌ها پاسپورت‌های اروپایی دارند و در شرکت‌های مختلف مسوولیت‌های متفاوتی دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها