ارتکاب جرم برای وادار کردن مادر به ادامه زندگی

پسر جوان برای این که مادرش را مجبور به ادامه زندگی با پدر زندانی‌‌اش کند، خود را گرفتار باندهای خلاف کرد. به گزارش «جام‌جم»، هفته گذشته مادر و دختری به شعبه نهم بازپرسی دادسرای ناحیه 2 تهران مراجعه و از پسر خانواده شکایت کردند.
کد خبر: ۳۱۸۱۵۲

مادر خانواده در تشریح ماجرا به بازپرس رنگ‌آمیز گفت: سال‌ها قبل، به خاطر سابقه‌دار بودن شوهرم از او جدا شدم و با فرزندانم زندگی را از سرگرفتم.

وی ادامه داد: از چند ماه پیش، متوجه تغییر رفتارهای پسرم شدم. بنابر این رفت و آمدهایش را زیرنظر گرفتم که متوجه شدم با افراد نابابی رفت و آمد می‌کند و گرفتار باندهای خلاف شده است.

شاکی افزود: با اطلاع از این موضوع با فرزندم مشاجره کردم و خواستم تا ارتباط با آنها را پایان دهد و راه پدرش را در پیش نگیرد.

اما حرف‌هایم هیچ‌ تاثیری در فرزندم نداشت و او به خاطر مخالفت‌های من و دخترم، ما را بشدت کتک می‌زد و ساعت‌ها خود را در اتاق محبوس می‌کرد.

وی افزود: روز گذشته، او پس از مشاجره با من و دخترم ، هردویمان را بشدت کتک زد و با چاقو به سویمان حمله کرد که داد و فریاد راه انداختیم و همسایه‌ها ما را نجات دادند.

با ثبت اظهارات این زن، دختر وی هم گفته‌های او را تایید کرد.

با تشکیل پرونده قضایی در این ارتباط ، جستجو برای یافتن متهم فراری آغاز و او روز سه‌شنبه گذشته در یکی از بوستان‌های تهران شناسایی و دستگیر شد.

با انتقال متهم به اداره پلیس، وی مورد بازجویی قرار گرفت و به آزار و اذیت خانوادگی اعتراف کرد.

اعتراف متهم

مرد جوان متهم‌ در اظهاراتش به پلیس گفت: پس از آن که علت جدایی والدینم را فهمیدم، تصمیم به یافتن پدرم گرفتم. می‌خواستم هر طور شده، او را مجبور کنم از کارهای خلاف توبه کند و دوباره به کانون خانواده‌مان بازگردد، اما او را دوباره در زندان یافتم.

متهم ادامه داد: وقتی ماجرا را با مادرم در میان گذاشتم، او بنای ناسازگاری با من گذاشت و از من درخواست کرد که دیگر درخصوص پدرم با وی صحبت نکنم. در این سال‌ها، من در حسرت دیدار پدر بودم.

متهم اضافه کرد: وقتی با مخالفت‌های او و خواهرم درخصوص بازگشت دوباره پدر به کانون خانواده روبه‌رو شدم، تصمیم گرفتم با افراد سابقه‌دار و خلافکار آشنا شوم تا به این شکل، مادر و خواهرم مجبور شوند خواسته‌ام را بپذیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها