به گزارش مهر ، تیم فوتبال اینترمیلان ایتالیا در دیدار رفت در سن سیرو با نتیجه 2 بر یک مقابل چلسی انگلستان به برتری رسید و فردا شب بی تردید در دیدار با نماینده انگلستان دیدار دشواری خواهد داشت.
نکته جالب توجه در خصوص دیدار تیم های چلسی و اینترمیلان ، بازگشت خوره مورینیو ملقب به آقای خاص به استمفوردبریج است. ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینتر در این خصوص می گوید: من به موفقیت مورینیو در این دیدار 100 درصد ایمان دارم. او مرد این مسابقه است.
دیگر دیدار فردا را تیم های سویای اسپانیا و زسکا مسکوی روسیه در ورزشگاه «رامون سانچز پیزخوان» برگزار خواهند کرد. دیدار رفت این دو تیم در «لوژنیکی» با تساوی یک بر یک به پایان رسیده و نماینده اسپانیا فرصت خوبی دارد تا حتی با یک تساوی بدون گل به دور یک چهارم نهایی این رقابت ها صعود کند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم