در واکنش به بیانیه اعتراضی باشگاه استقلال

کفاشیان: نمی‌توانم با گریه حرف بزنم!

گروه ورزش: باخت استقلال به استیل‌آذین و بیانیه‌ای که آبی‌ها در اشاره به اتفاقات این بازی صادر کردند، باعث شد رئیس فدراسیون فوتبال هم در مقام پاسخگویی برآید. باشگاه استقلال که قضاوت تورج حق‌وردی و کمک‌هایش را پراشکال می‌داند، در بیانیه خود به جریانات ناپاکی اشاره کرده که حتی فدراسیون فوتبال هم قادر به توقف آن نیست! در بخشی از این بیانیه آمده است: مسوول این فوتبال کیست که در مقابل اتهام ناپاکی پاسخگو نیست؟ تا چه زمانی باید برای حفظ صندلی‌های مدیریت سکوت کرد. وقتی با اعتراض داور، مسابقه‌ای تغییر می‌کند، به چه دلیل باشگاه استقلال نباید متوقع شود که دست‌کم برای زیباترین مسابقه چند سال اخیر فوتبال ایران یک داور بهتر‌، شایسته‌تر‌، باتجربه‌تر و شجاع‌تر انتخاب شود. همه این اتفاق‌های مشکوک را به حساب هزینه‌هایی می‌گذاریم که فوتبال پاک به آن نیاز دارد‌. وجدان‌های بیدار فوتبال ایران همچنان ایستاده‌اند و روزی خواهد رسید که باز هم به خاطر برخی خنده‌ها در صحنه بین‌المللی اشک بریزیم!
کد خبر: ۳۱۵۳۴۸

اشاره آبی‌ها به برخی خنده‌ها بود که واکنش علی کفاشیان را نسبت به این بیانیه برانگیخت! رئیس فدراسیون فوتبال صحبت‌های مطرح شده در بیانیه باشگاه استقلال را بازی با الفاظ خواند و گفت: آنها باید به صحبت‌های من گوش دهند و بعد اظهارنظر کنند. من نمی‌توانم با گریه حرف بزنم ضمن این که خنده‌رو بودن چه اشکالی دارد؟!

کفاشیان که با فارس صحبت می‌کرد، افزود: اگر مسوولان استقلال اعتراضی دارند، می‌توانند آن را مطرح کنند و ما آن را بررسی می‌کنیم، ولی این درست نیست که داور را مقصر شکست خود و فوتبال ناپاک بدانند.

در این میان، عاملی که استقلالی‌ها را برای اعتراض به قضاوت تورج حق‌وردی تحریک کرد، اظهارات هوشنگ نصیرزاده بود. این کارشناس داوری، پنالتی گرفته شده برای استیل را اشتباه خواند، خطای مهدوی‌کیا روی مجیدی را پنالتی تشخیص داد و حتی در مورد اخراج 2 بازیکن استقلال گفت: «داور زود تصمیم گرفت.»

این درحالی است که رئیس کمیته با ارائه نظراتی برعکس نصیرزاده، از تیم داوری این بازی دفاع کرد. مسعود عنایت گفت: اعلام ضربه پنالتی به نفع استیل‌آذین در دقیقه 85 به این دلیل که تکل مدافع استقلال روی پای بازیکن به دلیل بی‌احتیاطی‌اش اتفاق افتاد، درست بود. گل دقیقه 90 استقلال هم بدرستی از سوی رضا سخندان مردود اعلام شد. او کاملا بدون ترس و عادلانه این گل را آفساید اعلام کرد، اما اگر زننده ضربه سر به توپ ضربه نمی‌زد و توپ وارد دروازه می‌شد، گل سالم می‌بود. ضمن این‌که هر دو اخراج هم به درستی صورت گرفت.

دیروز تورج حق‌وردی هم اعلام کرد؛ عامل شکست استقلال نبوده و تمام تصمیماتی که او و کمک‌هایش در این بازی گرفته‌اند، درست بوده است. حق‌وردی در عین حال گفت: تمامی اتفاقاتی که در زمین بازی و روی سکوها رقم خورد و اهانت و اعتراض هواداران 2 تیم استقلال و استیل‌آذین را نیز در گزارش خود قید کردم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها