کوتاه از جهان

اعلا‌م جهاد قذافی علیه سوئیس

جام‌جم آنلاین: معمر قذافی، رهبر لیبی در پی تشدید بحران در روابط کشورش با سوئیس بر سر بازداشت فرزند قذافی و ممانعت از صدور گذرنامه برای 188 نفر از مسوولا‌ن لیبایی از سوی اتحادیه اروپا علیه این کشور اعلا‌م جهاد کرد.قذافی در مراسم بزرگداشت سالروز تولد حضرت محمد (ص)، پیامبر اسلام اظهار داشت: هر مسلمان در هر نقطه از جهان که با سوئیس همکاری کند، یک مرتد است و در مقابل حضرت محمد(ص) خدا و قرآن ایستاده است.
کد خبر: ۳۱۴۶۶۲

اعتراف سارکوزی به نسل‌کشی روآندا

جام‌جم آنلاین: نیکلا‌ سارکوزی رئیس‌جمهور فرانسه که به روآندا سفر کرده است پس از 16 سال اتهامات فرانسه مربوط به نسل کشی روآندا در سال 1994 را پذیرفت و به این امر اعتراف کرد. وی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با پل کاگامه، همتای رواندایی خود اذعان داشت که اشتباهاتی جدی در عدم ممانعت از طرح‌های نسل‌کشی در روآندا توسط دولت وقت فرانسه صورت گرفته است. مهم‌تر این‌که سارکوزی قول داد به مساله مظنونان به دست داشتن در این نسل‌کشی که در خاک فرانسه زندگی می‌کنند، پرداخته شود.

محاکمه اولمرت از سرگرفته شد

جام‌جم آنلاین: ایهود اولمرت نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی دیروز بار دیگر به اتهام فساد در مقابل دادگاه قدس حاضر شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، محاکمه اولمرت در تاریخ این رژیم بی‌سابقه است.

در همین رابطه روهی بلیهیر، یکی از وکلای مدافع اولمرت گفت که محاکمه وی چندین ماه طول خواهد کشید.

سفر یانوکوویچ به بروکسل

جام‌جم آنلاین: ویکتور یانوکوویچ رئیس جمهوری جدید اکراین در دیدار با مقامات اتحادیه اروپا و هیات بلند پایه روسی اعلام کرد که این هفته ابتدا به بروکسل مقر اتحادیه اروپا و سپس به مسکو سفر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری اینترفکس، رئیس جمهوری جدید اکراین گفت: «من قصد دارم هفته آینده به بروکسل سفر کنم.»

این نخستین سفر یانکوویچ پس از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری و شکست رهبران انقلا‌ب نارنجی در این کشور اروپای شرقی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها