اروپا مهمترین بازار مواد مخدر

مدیر مرکز سیاست گذاری مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل، اعلام کرد : اروپا، به مهم ترین بازار مصرف انواع مواد مخدر ، از جمله تریاک ، مورفین و هروئین تبدیل شده است.
کد خبر: ۳۱۳۹۳۲

به گزارش واحد مرکزی خبر ، پروفسور حمید قدس در مراسم انتشار گزارش سالانه سازمان ملل درباره مواد مخدر که در لندن برگزار شد ، وضع تولید و توزیع مواد مخدر را در قاره ها و کشورهای جهان تشریح کرد و گفت : تولید انبوه تریاک در کشور افغانستان، همه کشورهای همسایه از قبیل ایران ، پاکستان و تاجیکستان را با مشکلات گوناگون مواجه کرده است.

استاد روانپزشکی و سیاست های بین المللی مواد مخدر دانشگاه سنت جورج لندن افزود : سوء استفاده از داروهای مخدری که پزشکان در نسخه ها می نویسند، رو به گسترش است و در کشورهای آمریکایی و اروپایی، شمار افرادی که از داروهای مخدر نسخه پیچی سوء استفاده می کنند، رو به فزونی است.

پروفسور حمید قدس اظهار داشت : در کشورهای اقیانوسیه، تولید و مصرف مواد مخدر به صورت صنعتی، رو به گسترش است و اینترنت، به وسیله ای برای قاچاق مواد مخدر مبدل شده است.

وی افزود : دولت ها و رسانه ها موظفند آگاهی مردم را درباره خطرات مواد مخدر و راه های مبارزه با مواد مخدر افزایش دهند.

مدیر مرکز سیاست گذاری مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل گفت : مدت هاست ماده مخدری به نام اسپایس (ادویه) روانه بازارها شده که چون ماده اولیه آن، گیاهی است، این ماده مخدر مورد استقبال مصرف کنندگان مواد مخدر قرار گرفته است.

وی افزود: سودجویان، مواد شیمیایی به این ماده مخدر گیاهی افزوده و بدین ترتیب، این ماده را خطرناک تر ساخته اند که پیامدهای جسمی و روانی آن، کشنده است.

به گفته پروفسور قدس، چون شماری از دولت ها و مصرف کنندگان تصور می کنند اسپایس، گیاهی است، از خطرات این ماده مخدر غفلت کرده اند به گونه ای که اسپایس، در بسیاری از کشورها به صورت آزادانه و از طریق اینترنت، به فروش می رسد.

مدیر مرکز سیاست گذاری مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل ادامه داد : پیشگیری اولیه، سیاست امسال سازمان ملل در مبارزه با مواد مخدر است.

مدیر مرکز سیاست گذاری مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل در این نشست خبری با اشاره به جدیت ایران و پاکستان در مبارزه با قاچاق تریاک تولید شده در افغانستان گفت برای تبدیل تریاک به هروئین، موادی مورد نیاز قاچاقچیان است که در افغانستان موجود نیست و باید از کشورهای دیگر وارد شود اما کشورهای همسایه افغانستان، در چند سال گذشته، گزارشی درباره ممانعت از ورود این مواد به افغانستان، منتشر نکرده اند.
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها