کلا‌هبرداری با کارت‌شارژ تلفن

گروه حوادث: فردی که اقدام به تهیه کارت‌شارژهای جعلی تلفن همراه کرده بود، از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۳۱۲۹۷۷

سرهنگ عظیمی، رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان غربی در بیان جزئیات این خبر گفت: در پی شکایت تعدادی از کسبه مبنی بر این‌که شخصی به عنوان خریدار کارت شارژ وارد مغازه شده و در فرصت مناسب کارت‌های تقلبی را تعویض و به بهانه همراه نداشتن پول کافی از خریدن منصرف و بسرعت از محل متواری شده، کارآگاهان فعالیت خود را آغاز و در مرحله اول با چهره‌نگاری متهم تصویر فرضی ترسیم کردند و با توجه به این‌که احتمال مراجعه متهم به مغازه‌های اطراف برای کلاهبرداری با همین شگرد می‌رفت، با کنترل نامحسوس، فردی را که شباهت زیادی با تصویر چهره‌نگاری شده داشت، زیر نظر گرفتند و پس از ورود به یک فروشگاه و هنگامی که قصد تعویض کارت‌های جعلی با اصلی را داشت، دستگیر و در بازرسی بدنی از وی تعداد 36 عدد کارت اعتباری و 14 عدد کارت بدون اعتبار کشف و ضبط کردند.

در بازجویی‌ها متهم به جرم خود اعتراف و اظهار کرد: با تهیه کارت‌شارژهای جعلی پس از مراجعه به مغازه‌های مختلف اقدام به تعویض با کارت‌های اصلی می‌کردم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها