مجروح شدن 7 اوکراینی در عراق

جام جم آنلاین : وزارت دفاع اوکراین روز چهارشنبه 28 اکتبر اعلام کرد ، یک واحد گشتی نیروهای نظامی اوکراین در جنوب شرقی عراق در یک کمینگاه گرفتار شدند و 7 سرباز اوکراینی در این حمله مجروح شدند.
کد خبر: ۳۱۱۲۲
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، وزارت دفاع اوکراین با صدور بیانیه ای اعلام کرد ، یک گروه گشتی شامل 14 نظامی اوکراینی سوار برخودروهای زرهی سه شنبه شب 27 اکتبر در یک منطقه در جنوب شرقی عراق هدف حمله قرار گرفتند.
مهاجمان سه مین را در زیر خودروهای نظامی منفجر کردند و سپس با آر پی جی هفت به کاروان نظامی حمله نمودند.
در این حمله 7 سرباز اوکراینی مجروح شدند که حال 2 نفر از آنها وخیم گزارش شده است .
مجروحان در یک بیمارستان در بغداد بستری گردیده اند. اوکراین در اواخر ماه اوت یک واحد نظامی شامل 1640 سرباز را به استان وسیط در جنوب عراق اعزام کرده است که این نیرو تحت فرماندهی لهستانی ها قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها