در برنامه«جام در جام»

تیم ملی فوتبال انگلستان معرفی می‌شود

در برنامه این هفته «جام در جام»شبکه صدای آشنا، تیم ملی فوتبال انگلستان حاضر در قابت های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، معرفی خواهد شد.
کد خبر: ۳۱۰۹۴۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی و امورمخاطبان شبکه جهانی صدای آشنا،این برنامه قصد دارد تا آغاز جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی،با حضور کارشناسان سرشناس ورزش ایران،به بررسی تیم های حاضر در این مسابقات بپردازد.

این هفته با حضور نادر محمدخانی کاپیتان اسبق تیم ملی ایران، قصد دارد اطلاعاتی در خصوص تیم ملی انگلستان،وضعیت تاکتیکی این تیم و بازیکنانش برای شنوندگان ارائه کند؛ در بخش یک تیم یک ستاره، «تیم کاهیل» مهاجم تیم ملی استرالیا معرفی می شود؛ در بخش روی صندلی داغ،اطلاعاتی درباره سرمربی تیم ملی استرالیا ارائه خواهد شد؛ در این برنامه دکتر بیژن ذوالفقارنسب از بازی های تیم ملی ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی سال 1978 خواهد گفت.محمدحسین معتمدهاشمی سردبیر این برنامه است.

«جام در جام» کاری از گروه ورزش و تفریحات، یکشنبه ها ساعت 02:00 به وقت تهران برابر با ساعت 22:30 به وقت گرینویچ،از کانال آمریکای شبکه جهانی صدای آشنا پخش می شود.

نشانی وب سایت شبکه جهانی صدای آشنا www.sedayeashna.ir

شماره تماس روابط عمومی 22164131 ، 22652327

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها