تماشای تلویزیون فراگیری کودکان را کم می کند

جام جم آنلاین : تحقیقات تازه محققان امریکایی یافته های سابق ، مبنی بر تاثیر منفی تماشای تلویزیون بر توانایی خواندن و نوشتن کودکان را تایید کرده است .
کد خبر: ۳۱۰۷۲
در این مطالعات مشخص شده است کودکانی که در خانه بیشتر تلویزیون تماشا می کنند توانایی خواندن بسیار کمتری نسبت به کودکانی که کمتر تلویزیون تماشا می کنند دارند ، با این حساب رابطه تماشای تلویزیون و افت توانایی خواندن رابطه ای مستقیم و ثابت شده تلقی شده است .
در این مطالعه همچنین مشخص شده است که تماشای تلویزیون و اشتغال به بازیهای کامپیوتری بر جنبه های دیگر یادگیری نیز تاثیر منفی می گذارد.
یک گزارش آماری نشان داده است که بچه های بین شش ماه تا 2 ساله امریکایی به طور میانگین 2 ساعت در روز را با به تماشای تلویزیون سپری می کنند.
از نگرانی های دیگر دانشمندان علوم اجتماعی این است که تماشای بیش از حد تلویزیون و بازیهای کامپیوتری سبب می شود تا کودکان در سنینی که باید توانایی تکلم خود را تقویت کنند.
موفق به این کار نشوند. از دیگر جنبه های منفی تماشای زیاد تلویزیون برای کودکان بی تحرکی و کم شدن قوه تخیل و نوعآوری آنها اعلام شده است .

تاثیر شدید تلویزیون روی کودکان
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها