استاندار اردبیل خبر داد:

راه‌اندازی ستاد توسعه صنعتی شیلات

استاندار اردبیل گفت: با هدف توسعه آبزی‌پروری در استان اردبیل ستاد توسعه صنعتی شیلات در این استان راه‌اندازی می‌شود.
کد خبر: ۳۰۸۰۲۸

به گزارش فارس از اردبیل، منصور حقیقت‌پور بعد از ظهر امروز در جمع اهالی روستای مشتقین نیر با بیان این‌که توسعه استان اردبیل با شتاب هر چه تمام‌تر در تمام زمینه‌ها پیگیری می‌شود، اظهار داشت: یکی از اصلی‌ترین محورهای توسعه استان توسه کشاورزی است که در بخش‌های باغ، شیلات، گیاهان دارویی و دامپروری در حال انجام است.

وی گفت: استان اردبیل از ظرفیت و توانمندی خوبی در بخش شیلات و تولید آبزیان برخوردار است به طوری که ظرفیت فعلی تولید تا هزاران تن قابل افزایش است.

حقیقت‌پور ادامه داد: در همین زمینه و با استفاده از مشاوران مجرب سعی شده است زمینه احداث شهرک‌های شیلات در استان فراهم شود تا از قابلیت‌های منابع آبی گرم و سرد در راستای تولید ماهیان گرمابی و سرمابی همچنین میگو و شاه‌میگو استفاده شود.

وی با بیان این‌که توسعه همه‌جانبه استان باید از روستاها آغاز شود، گفت: توسعه روستاها نیز نیازمند توجه به زیرساخت‌ها است که این کار را در مناطق روستایی و شهری استان آغاز کردیم.

استاندار اردبیل با بیان این‌که نباید در چشم‌انداز 20 ساله نظام منطقه‌ای با نام محروم وجود داشته باشد، خاطر‌نشان کرد: یکی از اهداف اصلی دولت دهم محرومیت‌زدایی و توجه به توسعه یافتگی مناطق محروم و یا کمتر توسعه یافته است.

وی اضافه کرد: در طول دو سال آینده به نام شهدای کربلا 72 سد معیشتی در استان احداث و برای بهره‌برداری کشاورزان و مردم مناطق مختلف استان در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

حقیقت‌پور هدف اصلی از احداث این سدها را در کنار تامین آب شرب و کشاورزی توسعه بخش شیلات همچنین ورزش‌های زمستانی و آبی اعلام کرد و ادامه داد: اگر بتوانیم این سدها را در موعد مقرر تکمیل و راه‌اندازی کنیم شاهد یک جهش عظیم در تولید محصولات زراعی و باغی هستیم.

وی در ادامه بر استفاده و بهره‌برداری درست از آب‌های جاری تاکید کرد و افزود: در آینده‌ای نزدیک در شهرهای نیر، خلخال و مشگین‌شهر بیش از 100 طرح آبخیزداری و بندهای تاخیری اجرا می‌شود تا زمینه اجرای برخی طرح‌های کشاورزی فراهم شود.

استاندار اردبیل یکی از معضلات شهرستان نیر را مهاجرت‌های بی‌رویه در طول سال‌های گذشته اعلام کرد و گفت: با هدف کاهش مهاجرت‌ها تلاش کرده‌ایم صنایع سنگین را در این شهرستان با کمک سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی پایه‌گذاری کنیم تا زمینه اشتغال و جلوگیری از مهاجرت‌های بی‌رویه فراهم شود.

در این دیدار امام جمعه نیر با بیان سخنانی با اعلام برخی مشکلات شهرستان نیر خواستار احداث مصلا و چند باب عالم روستایی در این شهرستان شد.

حجت‌الاسلام میکائیل مقدسی افزود: شهرستان نیر در طول سال‌های گذشته از برخی نبود توجه و رسیدگی‌ها رنج می‌برد که خوشبختانه با حضور استاندار اردبیل بسیاری از این کاستی‌ها برطرف شده و یا در حال برطرف شدن است.

در این دیدار فرماندار نیر نیز در گزارشی از فعالیت‌های انجام شده، تصریح کرد: سال گذشته و با هدف توسعه آبیاری قطره‌ای در اراضی کشاورزی بیش از دو هزار و 450 هکتار زمین زراعی شناسایی شده است.

ناصر آذریفر گازرسانی به روستای مشتقین و اجرای طرح‌های هادی و آبرسانی را برای این روستا از جمله خواسته‌ها و نیازهای اهالی اعلام کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها