به گزارش واحد مرکزی خبر ، معاون فنی و مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور ناجا به خبرنگاران گفت : این طرح از دهم بهمن در شهرستان های تبریز ، شیراز ، اصفهان ، مشهد ، اهواز و کرج و در سایر شهرها نیز از اول اسفند آغاز می شود.
سرهنگ ضیاءالدین افزود : همچنین از فردا هرگونه نقل و انتقال و خرید و فروش موتورسیکلت، منوط به تغییر پلاک و دریافت پلاک ملی است.
سرهنگ ضیاء الدین افزود: طرح تعویض پلاک موتورسیکلت های قدیمی از اول اردیبهشت سال آینده اجباری می شود.
وی گفت: موتورسیکلت هایی که نخستین اعداد سمت راست پلاک آن ها یک و دو است از یکم اردیبهشت تا یکم مرداد، موتورسیکلت هایی که نخستین اعداد سمت راست پلاک آن ها سه و چهار است از اول مرداد تا اول آبان، موتورسیکلت هائی که نخستین اعداد سمت راست پلاک آن ها پنج و شش است از اول آبان تا اول بهمن و موتورسیکلت هائی که نخستین اعداد سمت راست پلاک آن ها هفت و هشت است از اول بهمن تا اول اردیبهشت سال نود فرصت دارند تا برای تغییر پلاک اقدام و پلاک ملی دریافت کنند.
معاون فنی و مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور ناجا افزود: دارندگان موتورسیکلت های پلاک قدیمی برای دریافت پلاک ملی باید به مراکز راهنمائی و رانندگی و یا دفاتر خدمات نقل و انتقال مراجعه کنند .
سرهنگ ضیاء الدین گفت: هدف از تغییر پلاک موتورسیکلت ها یکسان سازی، مشخص شدن موتورهای سرقتی، پلاک های مختوش، پالایش اطلاعات موتورسیکلت ها، تکمیل بانک اطلاعاتی و ارائه خدمات یکسان به دارندگان موتورسیکلت ها است.
معاون فنی و مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: از اول تیر امسال همه موتورسیکلت های تولیدی و یا وارداتی پلاک ملی گرفته اند که تعداد آنها 410 هزار دستگاه است .
وی با بیان این که در کشور 328 کارخانه تولیدکننده موتورسیکلت و یا شرکت واردکننده موتور فعال است ، افزود : موتورسیکلت های تولیدی و یا وارداتی باید 16 استاندارد مشخص شده داشته باشند تا پلاک به آنها تعلق گیرد، اگر این استانداردها را نداشته باشند، شماره گذاری نخواهند شد.
سرهنگ ضیاء الدین گفت: در حال حاضر بیش از 7 میلیون و 750 هزار موتورسیکلت در کشور وجود دارد که باید پلاک آنها به پلاک ملی تبدیل شود.
وی افزود: مدارک موردنیاز برای تغییر پلاک عبارتند از سند مالکیت، سند هویتی مالک، بیمه نامه، گواهی عدم خلافی و ارائه اصل فیش بانکی به مبلغ 70000 ریال است و پلاک در حدود نیم ساعت تغییر و تحویل مالک موتور خواهد شد .
معاون فنی و مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: اگر دارندگان موتورسیکلت های پلاک قدیمی در مدت مشخص شده مراجعه نکنند، موتور آن ها توقیف خواهد شد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....