در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، بارسلونا شب گذشته با پیروزی 4 بر صفر مقابل سوی یا در در نیوکمپ ، فاصله خود را در صدر جدول رقابت های لالیگا با رئال مادرید به پنج امتیاز رساند.
مسی 22 ساله با به ثمر رساندن دو گل در پنج دقیقه پایانی بازی مقابل سوی یا، مجموع گل های خود را در دو مسابقه گذشته بارسلونا به پنج گل رساند و در مجموع 101 گل برای مدافع قهرمانی اروپا به نام خود ثبت کرد تا جوانترین بازیکنی باشد که در تاریخچه درخشان این تیم به چنین موفقیتی دست پیدا می کند.
مسی که تاکنون با 14 گل زده در صدر جدول بهترین گلزنان فصل هم قرار دارد، گفت: کل نیمه دوم مسابقات این فصل باید اینگونه باشد اما نباید دچار غرور شویم.
بارسلونا در این دیدار هر چهار گل خود را در وقت دوم به ثمر رساند. در دقیقه 49 ضربه «جرالد پیکه» مدافع پیش تاخته بارسلونا به «اسکوده»بازیکن سوی یا اصابت نمود و وی به اشتباه دروازه تیمش را باز کرد سپس در دقیقه 70 «پدرو رودریگوئز» نتیجه را 2 بر صفر کرد و در دقیقه 85 لیونل مسی گل سوم را به تور دروازه سوی یا چسباند.
این نتیجه تا دقیقه 91 ادامه داشت تا اینکه بار دیگر مسی موفق شد گل چهارم بارسلونا را ثبت نماید.
ایرنا
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: