مدیر مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی:

سینما را از شبه سیاسی بودن خلاص می‌کنیم

گروه رسانه: اولین نشست مدیر مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی با حضور رسانه‌های مختلف برگزار شد. شفیع‌آقامحمدیان مدیر این مرکز در توضیحات ابتدایی خود به این نکته اشاره کرد که طی 2 ماه اخیر که به عنوان مدیر مرکز عهده‌دار این مسوولیت شده، به اندازه 30 سال کاری خود فعالیت داشته است. او سپس مانند دیگر مدیران جدید سینمای ایران، به تبیین خط قرمزهای سینمای ایران در عرصه کاری خود پرداخت و با تاکید بر رعایت سلامت فرهنگی فیلم‌های سینمایی و نیز صیانت از هویت ایرانی اسلامی در فیلم‌های سینمایی، به تشریح برنامه‌هایی پرداخت که قصد دارد در دوره جدید مدیریتی خود به آن جامه عمل بپوشاند.
کد خبر: ۳۰۶۴۴۵

حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی، تاسیس سایتی خبری تحلیلی درخصوص سینمای مستند، انتشار کتاب‌هایی تازه درباره سینمای مستند، برگزاری جشنواره جدیدی با نام «جشنواره خلیج فارس» در کیش، حمایت از همایش‌های موضوعی، تولید مشترک با دیگر کشورهای دنیا در عرصه فیلم‌های داستانی و مستند، برگزاری جشنواره‌ای به مناسبت سی‌امین سالگرد دفاع مقدس، افزایش 25 درصدی حجم تولید فیلم‌های سینمایی نسبت به دوره مدیریت پیشین، برگزاری همایش تصویر عاشورا در شکل و شمایلی متفاوت، حمایت از فیلم‌های ساخته شده در شهرستان‌ها با موضوع عاشورا و برگزاری همایش ملی انیمیشن بخشی از برنامه‌های این مدیر تازه نفس سینمایی بود که به تشریح آن پرداخت. پس از آن نوبت به طرح سوال خبرنگاران رسید. خبرنگار «جام‌جم» در اولین سوال از آقامحمدیان پرسید: چرا مرکز گسترش در پی برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های متعدد است و آیا چنین گستره فعالیتی باعث نمی‌شود بودجه تولید صرف این امور شود؟

آقامحمدیان در پاسخ به این سوال گفت: براساس برنامه معاونت سینمایی قرار است کشور به 8 منطقه ویژه فرهنگی تبدیل شود که بخش عمده‌ای از این جشنواره‌ها نیز در این مناطق و شهرستان‌ها و با مشارکت بخش‌های مختلف برگزار می‌شود. البته تمامی این جشنواره‌ها برای ما حکم بهانه‌تراشی برای تولید را دارد و می‌کوشیم به بهانه برگزاری این رویدادها حداقل 15 فیلم تولید کنیم. آقامحمدیان سپس به این مساله هم اشاره کرد که می‌کوشد تا برخی از این جشنواره‌ها را با تلفیق یکدیگر برگزار کند و مثلا جشنواره آوینی و دفاع مقدس احتمالا چنین سرنوشتی خواهند داشت.

وی در ادامه در تبیین یکی از سیاست‌های مهم مرکز یعنی تولید فیلم‌های سیاسی نیز گفت: روراست می‌گویم، ما در پی این هستیم که سینما را از شبه سیاسی بودن خلاص کنیم، زیرا در حال حاضر اغلب فیلم‌ها در سینمای ایران شبه سیاسی است نه سیاسی.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها