کاوش در قبرستان تاریخی ساکارا

یکی از بزرگ‌ترین مقبره‌های تمدن مصر کشف شد

یکی از بزرگ‌ترین مقبره‌های تمدن مصر باستان همراه مومیایی چند عقاب کشف شد.
کد خبر: ۳۰۴۳۳۶

باستان‌شناسان مصری در کاوش قبرستان تاریخی ساکارا موفق به کشف یکی از بزرگترین مقبره‌های تمدن مصر و بزرگ‌ترین مقبره‌ کشف‌شده در این قبرستان شدند.

طبق اعلام دکتر «زاهی هاواس» دبیر کل هیأت ارشد آثار باستانی مصر در جریان کاوش‌های اخیر، دو مقبره کشف شدند که مقبره‌ بزرگ اتاق‌های بزرگ متعدد دارد که هریک از آن‌ها به اتاق‌های کوچک‌تر منتهی می‌شوند و در یکی از آن‌ها که در بخش شمالی مقبره قرار دارد ، چند عقاب مومیایی ‌شده که در تمدن مصر باستان نماد خدای آسمان بوده است، همراه آثار سفالی کشف شدند.

هاواس در گفتگو با فرانس‌پرس، کشف این مقبره را یک کشف تاریخی دانست و اعلام کرد که یک بازدید عادی از این مقبره به دو ساعت زمان نیاز است.

وی افزود: کشف این مقبره که در عمق هفت متری از سطح زمین قرار دارد، نشان می‌دهد که قبرستان ساکارا هنوز راز‌های کشف‌ نشده‌ زیادی دارد.

ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها