سرهنگ زندهشو در این خصوص افزود: طی اقدامات اولیه در پرونده مذکور، مشخص شد سرقت با وجود نگهبان و 4 قلاده سگ، براحتی و بدون هیچگونه سروصدایی انجام شده است که همین موضوع به عنوان یکی از موارد شناسایی مورد پیگیری قرار گرفت.
وی اظهار کرد: در پی سرنخهای به دست آمده، معلوم شد سرقت با نقشهای از پیش تعیین شده و با همکاری نگهبان و چوپان سابق صاحب دامداری، فردی به هویت عزیز از اتباع افغانستان صورت گرفته است. این مقام پلیسی تصریح کرد: به دلیل آشنایی نامبرده در محل و رام کردن سگ ها، اعضای باند سارقان احشام به نامهای قدیر، مصطفی، نصرت، ایرج و یک نفر خریدار اموال مسروقه به هویت حمزه براحتی دست به این سرقت زده بودند.
به گفته رئیس پلیس نیروی انتظامی شهرستان پاکدشت، در بازجویی از سارقان، آنها به 5 فقره سرقت احشام و ربودن 100راس دام از دامداریهای سطح شهرستان اعتراف کردند.
وی تشریح کرد: احشام به سرقت رفته از سوی ماموران کشف، ضبط و تحویل مالباخته شد و سارقان جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد