تحقیقات روشن کرد

افزایش روند طلاق عاطفی در کشور

گروه جامعه: بر اساس تحقیقات کیفی صورت گرفته از سوی مددکاران انجمن علمی مددکاری ایران در استان‌های مختلف کشور مشخص شد که روند «طلاق عاطفی» در کشور افزایش یافته است. به گفته رئیس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران، در حال حاضر مشکلات اقتصادی ناشی از تورم موجود در جامعه آنقدر زیاد است که زن و مرد هر دو مجبور به کار کردن هستند، به همین دلیل کمتر برای یکدیگر وقت می‌گذارند و این موضوع مشکلات زیادی برایشان ایجاد می‌کند، بنابراین یکی از دلایل افزایش آمار طلاق در جامعه، مشکلات اقتصادی است.
کد خبر: ۳۰۴۲۲۵

دکتر مصطفی اقلیما ضمن اشاره به تعداد زنان مطلقه در کشور که هفته گذشته رئیس مجتمع قضایی شماره 2 آن را 6 میلیون نفر اعلام کرده بود در گفتگو با مهر اعلام کرد: آمار رسمی زنان مطلقه شاید این رقم و شاید هم بیشتر از آن باشد اما آنچه مهم است، تعداد زیاد زنانی است که خانه و کاشانه خود را به دلایل مختلف از جمله اعتیاد و فقر و... رها کرده و به خانه پدری‌اشان بازگشته‌اند.

آسیب شناسان اجتماعی معتقدند: یکی از دلایل اصلی طلاق در جامعه بیکاری و فقر است و هنگامی که تورم بالا می‌رود، فقر نیز افزایش می‌یابد و این امر باعث بروز درگیری و طلاق در میان زوجین می‌شود.این مقام مسوول در انجمن مددکاری تاکید کرد: چنانچه سالانه 10 درصد میزان حقوق افزایش پیدا کند، تورم 30 درصد رشد می‌کند و در این شرایط مردان نمی‌توانند از پس هزینه‌های زندگی برآیند و مجبورند 2 شیفت کار کنند و همین موضوع باعث می‌شود زن و مرد فرصت گفتگو و درد دل را با یکدیگر نداشته باشند و پس از مدتی متوجه می‌شوند آن چیزی که از زندگی می‌خواستند فراهم نشده و درخواست طلاق می‌دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها