معاون عمرانی وزیرآموزش‌وپرورش:

مدارس کشور شناسنامه‌دار می‌شوند

مرتضی رییسی معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور اعلام کرد: برای نخستین بار مدارس سراسر کشور شناسنامه‌دار می‌شوند.
کد خبر: ۳۰۳۵۴۳

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفتگو با ایسنا ، با تشریح جزییات طرح «شناسنامه‌دار شدن مدارس» ، گفت: بر این اساس در سردر و ورودی اصلی تمامی مدارس کشور تابلوهای متحدالشکلی به عنوان شناسنامه مدرسه با هدف معرفی کامل فضای آموزشی آن مدرسه نصب می‌شود.

وی افزود: در تابلوی سردر اصلی و متحدالشکل مدارس به عنوان شناسنامه مدارس ، مواردی چون عنوان آموزشگاه ، مقطع تحصیلی و جنسیت به صورت گویا و خوانا از سایر موارد با خط نستعلیق نوشته می‌شود.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور یادآور شد: در این تابلو همچنین باید سال تاسیس مدرسه در قسمت سمت راست گوشه پایین و آرم جمهوری اسلامی ایران در قسمت سمت راست گوشه بالا نوشته شود. در گوشه چپ بالای تابلو نیز این سخن امام خمینی (ره) که «تعلیم و تعلم عبادت است» و در گوشه چپ پایین تابلو منطقه آموزش و پرورش هر مدرسه درج خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ابعاد تابلوی ورودی مدارس نیز باید از نظر طولی 240 تا 300 سانتیمتر و عرض آن باید 80 تا 120 سانتیمتر باشد.

رییسی اظهار کرد: در طراحی تابلوی ورودی اصلی مدارس باید مسایل فنی و زیباشناختی در نظر گرفته شود ؛ برای مثال رنگ تابلوی مدرسه باید از زمینه متفاوت انتخاب شود تا جزییات آن به خوبی قابل رویت باشد.

معاون وزیر و رییس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور در خاتمه با بیان اینکه ابعاد تابلوی ورودی مدرسه نیز باید متناسب با محل نصب انتخاب شود و محل نصب تابلو باید طوری انتخاب شود که مناسب‌ترین زاویه دید را ایجاد کند، اظهار کرد: نصب شناسنامه متحدالشکل در سردر مدارس برای تمام مدارس جدیدالاحداث رعایت می‌شود و برای مدارس قدیمی نیز با توجه به اجباری بودن اجرای طرح، به تدریج موضوع در دست اقدام است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها