حسینی: تعزیه باید به‌عنوان یک هنر ایرانی گسترش یابد

گروه فرهنگ‌وهنر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به قدمت هنر تعزیه و نقش آن در انتقال و ماندگاری ارزش‌های واقعه عاشورا بر گسترش این هنر بومی تاکید کرد. به گزارش مهر، محمد حسینی در همایش مسوولان هیات‌های عزاداری استان کرمان گفت: دلیل ماندگاری حماسه عاشورا و همچنین زنده ماندن یاد این حماسه بزرگ در دل شیعیان پایداری در مقابل ظلم برای دفاع از ارزش‌های اسلامی بوده است.
کد خبر: ۳۰۱۴۲۹

وی با اشاره به نقش هنر بومی تعزیه در این زمینه اظهار کرد: دشمنان اسلام بسیار کوشیده‌اند که رنگ و بوی عزاداری امام حسین(ع) را کم‌رنگ کنند و از یاد مسلمانان ببرند، اما پیوند عاطفی بین مردم با عاشورا بسیار قوی تر بوده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: فرهنگ عاشورا با هدف دفاع از ارزش‌ها باید تبدیل به معرفت و بصیرت شود و به طور عملی در زندگی مردم پیاده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها